Η δημόσια συγγνώμη του Σκαρμούτσου στον Πετρετζίκη – Τι συνέβη

Η δημόσια συγγνώμη του Σκαρμούτσου στον Πετρετζίκη – Τι συνέβη
Η δημόσια συγγνώμη του Σκαρμούτσου στον Πετρετζίκη - Τι συνέβη

Δημόσια συγγνώμη από τον Άκη Πετρετζίκη ζήτησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μέσα από την εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» του ΑΝΤ1. Ο γνωστός σεφ, όπως είπε, χρωστούσε μία συγγνώμη στον Άκη Πετρετζίκη καθώς τον είχε “κόψει” σε audition στo MasterChef.

«Δεν το θυμάμαι έχουν περάσει 15 χρόνια αλλά αν το έχω κάνει του ζητώ συγγνώμη γιατί έχει πραγματικά μεγάλη πορεία. Έκανα μ@λ@κι@. Ήταν ο καλύτερος σε όσα MasterChef ήμουν εγώ» είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε για το όνειρο που είχε μικρός και αυτό ήταν να γίνει tattoo artist αλλά όπως είπε, δεν τα κατάφερε γιατί όπως είπε ήταν ατάλαντος στο σχέδιο. «Ήμουν ατάλαντος. Ζωγράφιζα ελέφαντα και έβγαινε καμηλοπάρδαλη. Πήγαινα να κάνω ένα κλασικό τριαντάφυλλο κι έβγαινε τσουκνίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης μίλησε για την απόφασή του στα πρώτα του βήματα να εγκατασταθεί στην Αμερική. «Η Ελλάδα ήταν πολύ μικρή τη δεκαετία του ’80 και του ’90 γι’ αυτό έφυγα. Πήγα να σπουδάσω οικονομικά και η μαγειρική προέκυψε επειδή ανέπτυξα άλλες κακές συνήθειες οπότε έπρεπε να δουλεύω

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...