Η δυσκαμψία των τραπεζικών.. στους ηλικιωμένους . 

bb

Η ηλικιωμένη κυρία έδωσε την τραπεζική της κάρτα σε μια ταμία και είπε: «Θα ήθελα να κάνω ανάληψη 10 ευρώΗ ταμίας της είπε: «Για αναλήψεις μικρότερες από 100 ευρώ, χρησιμοποιήστε το ΑΤΜ».

Η ηλικιωμένη κυρία ήθελε να μάθει γιατί…Η ταμίας της επέστρεψε την τραπεζική της κάρτα και της είπε εκνευρισμένη: «Αυτοί είναι οι κανόνες. Παρακαλώ φύγετε αν δεν υπάρχει άλλο θέμα. Υπάρχει μια σειρά πελατών πίσω σας.»Η ηλικιωμένη κυρία παραμένει σιωπηλή για μερικά δευτερόλεπτα, μετά έδωσε την κάρτα πίσω στον ταμείο και είπε: «Παρακαλώ βοηθήστε με να βγάλω όλα τα χρήματα που έχω».Η ταμίας έμεινε έκπληκτη όταν έλεγξε το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, έσκυψε και της είπε με σεβασμό, έχεις 300.000 ευρώ στον λογαριασμό σου και η τράπεζα δεν έχει τόσα μετρητά αυτήν τη στιγμή. Θα μπορούσατε να κλείσετε ένα ραντεβού και να έρθετε ξανά αύριο;Η ηλικιωμένη κυρία τότε ρώτησε πόσα μπορούσε να αποσύρει αμέσως.

Η ταμίας της είπε οποιοδήποτε ποσό μέχρι 3.000 ευρώ«Λοιπόν, σε παρακαλώ θέλω να έχω 3.000 ευρώ τώρα», Η ταμίας της τα έδωσε με πολύ φιλικό τρόπο και σεβασμό.Η ηλικιωμένη κυρία έβαλε 10 ευρώ στο πορτοφόλι της και ζήτησε από την ταμία να καταθέσει 2.990 ευρώ πίσω στον λογαριασμό της.

Το ηθικό δίδαγμα Μην είστε δύσκολοι με τους ηλικιωμένους, πέρασαν μια ζωή μαθαίνοντας πως να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες..         

Καλλιγάς Κ. Ανδρέας   

Οικονομολόγος  Φοροτεχνικός    

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...