«Μια στοχευμένη τουριστική προβολή του Δήμου Δωρίδος για το 2021»

«Εικόνες της Δωρίδας περνούν καθημερινά μπροστά από τα μάτια χιλιάδων Αθηναίων. Οι ομορφιές του τόπου μας τραβούν το ενδιαφέρον και παρακινούν το θεατή να ενδιαφερθεί, να ψάξει, να ενημερωθεί και  να τον επιλέξει ως προορισμό, με ασφαλή μετακίνηση και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την πρωτεύουσα της χώρας. Η παρουσία της Δωρίδας στο πλέον πολυσύχναστο μέσο μεταφοράς αποτελεί στοχευμένη επιλογή και μία από τις δράσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο της τουριστικής μας προβολής».

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, με αφορμή την τουριστική προβολή της Δωρίδας στο Μετρό της Αθήνας, με κεντρικό μήνυμα «Γεύσου την παράδοση-ανακάλυψε τη Δωρίδα», η οποία ξεκίνησε από τις 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο αυτής, ένας συρμός του Αττικό Μετρό είναι πραγματικά πλημμυρισμένος από φωτογραφίες της Δωρίδας, ενώ επίσης δεκαεπτά (17) σταθμοί του Μετρό φιλοξενούν διαφημιστικές αφίσες προβάλλοντας την περιοχή.  

Πρόκειται για μία στοχευμένη τουριστική προβολή του Δήμου, καθώς το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς χρησιμοποιούν καθημερινά περίπου 150.000 άτομα. Η υλοποίηση της δράσης αποτελεί πρωτοβουλία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τον Τουρισμό, κ. Δήμου Ταράτσα και γίνεται μέσω του Δικτύου Δελφών, Δίκτυο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, στο οποίο ο Δήμος Δωρίδος είναι μέλος και ο κ. Ταράτσας Αντιπρόεδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος Δωρίδος ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Διευθυντή του Δικτύου Δελφών καθώς και όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη βοήθειά τους.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...