Η εικόνα των πολιτών κατά τη διενέργεια των rapid tests στη Ναύπακτο-Η άποψη ενός πολίτη

bb

Ένας πολίτης του οποίου γνωρίζουμε τα προσωπικά του στοιχεία ήθελε να τοποθετηθεί για την κατάσταση που επικρατούσε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης την ώρα που γίνονταν τα rapid tests.

Διαβάστε τι έστειλε στο Nafpaktianews.gr

Σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Φαρμάκη παρουσιάστηκε μια εικόνα , που κάθε άλλο παρά εικόνα τήρησης μέτρων για τον κορονοιό ,ήταν.

Οι άνθρωποι συνωστισμένοι για να πάρουν σειρά για το rapid test. Καμία σειρά , καμία οργάνωση. Κινδύνευες περισσότερο να κολλήσεις ,παρά να ελεγχθείς.

Αν δεν είναι υπόθεση του Δήμου-γιατί ακούστηκε κι αυτό-τουλάχιστον θα μπορούσε ο Δήμος να έχει την ευαισθησία 

να βοηθήσει τους ανθρώπους που θυσιάζονται στην πρώτη γραμμή.

Καθυστέρησε η δειγματοληψία 25 λεπτά , γιατί ήρθε το συνεργείο και έψαχνε τραπέζι και καρέκλες να ακουμπήσει τα υλικά των tests και να αρχίσει τη δουλειά του.

Στο σπίτι σου όταν έρχεται κάποιος νομίζω του προσφέρεις μια καρέκλα , αν τον θέλεις να καθίσει!!!

Επιπλέον δήμαρχος, αντιδήμαρχος, υπάλληλοι του Δήμου με τα διακριτικά «γαλόνια» στα μπουφάν ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ παρελάσανε με χαμόγελα και δημόσιες σχέσεις . Πρέπει να αισθάνονταν και πολύ περήφανοι γι΄αυτή την εικόνα.

Είπαν εξάλλου «….δεν μπορεί ο Δήμος να διαθέσει υπάλληλο για να βάλει τον κόσμο σε σειρά….»

Μαθητές που έχαναν το μάθημα της τηλεκπαίδευσης  και περιμένανε στην ουρά ,που ούτε κι αυτή δεν μπορούσε να τηρηθεί. Γιατί πολύ απλά κανένας δεν σκέφτηκε ότι ένα μπλοκάκι με αριθμό προτεραιότητας θα  μπορούσε να λύσει εύκολα το πρόβλημα. Κι αυτή η εικόνα παρατηρείται κάθε φορά που κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κάνει τη δειγματοληψία.

Μια πόλη που βράζει στα κρούσματα είμαστε . Εκτός κι αν καμαρώνουμε που πήραμε πρωτιά στο νομό και θα βγούμε στα κανάλια !!!

Απαιτούμε μόνο ατομική ευθύνη. Για συλλογική ούτε λόγος!!!!

Περιμένουμε από τη δημοτική αρχή να πάρει κάποια πρωτοβουλία . Για την πόλη μας μιλάμε, για το σπίτι μας.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  εξουθενώθηκαν ένα χρόνο τώρα. Δεν αρκεί μόνο να τους χειροκροτούμε. Ας τους βοηθήσουμε, υπάρχει τρόπος.

Πολίτης της Ναυπάκτου

Μερικές σκέψεις μου από τα σημερινά γεγονότα είναι. Μπορείτε να διαμορφώσετε και να δημοσιεύσετε.

                                       Ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...