Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΟΝΙΑΝ.Βίντεο

Με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σύσσωμη η οικογένεια του ΙΟΝΙΑΝ γιόρτασε ακόμη μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, τον ρόλο της οικοδέσποινας ανέλαβε η Νατάσα Πατρινού, Λίγο μετά το καλωσόρισμα, τον λόγο πήρε ο διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του ΙΟΝΙΑΝ Σπύρος Καμπιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα, τις αξίες και τους στόχους της ομάδας.

Μαζί με την Κοπή της πίτας του IONIAN TV πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση της έρευνας αξιολόγησης των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών στην περιφερειακή ζώνη 6 (Πελοπόννησο – Νότιο Ιόνιο – Νότια Στερεά Ελλάδα).
Για μία ακόμη φορά το Ionian TV βρέθηκε 1ο στις προτιμήσεις του κόσμου με 17,7% για το 2022, έναντι του 14% που είχε δείξει η προηγούμενη αντίστοιχη μέτρηση.
Την εκδήλωση για την σταθερά ανοδική πορεία του σταθμού χαιρέτησαν, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος ΠΕΔ δυτικής Ελλάδας και δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο δήμαρχος Ναυπάκτου Βασίλης Γκίζας, ο πρόεδρος της ΕΦΕΠΑΕ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας , ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας Αντώνης Ποταμίτης καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Θεόδωρος Λουλούδης.
Μεταξύ όσων παρευρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση ήταν και οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, Φωκίων ΖαΪμης, Ανδρέας Φίλιας και Τάκης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης καθώς και πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής.
Για το έργο του τηλεοπτικού σταθμού μίλησαν ο Δ/νων Σύμβουλος Σπύρος Καμπιώτης, ο Δ/ντης Marketing & Επικοινωνίας Διονύσης Μήλεσης, η Δ/ντρια Ειδήσεων Λίνα Μπάστα, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του ΙΟΝΙΑΝ TV Νατάσα Πατρινού.
Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάτρας Αρχιμανδρίτης Πατήρ Προκόπιος Κόρδας.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...