Η επίσημη ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την απαγόρευση των Boeing 737 Max

bb

Η επίσημη ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την απαγόρευση των Boeing 737 Max

Η επίσημη ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας γιατην απαγόρευση των Boeing 737 Max

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας γνωστοποίησε ότι αποφάσισε την απαγόρευση πτήσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο των αεροσκαφών τύπου Boeing 737-8 MAX και 737-9 MAX.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΥΠΑ, Κ. Λιντζεράκο, η εντολή εδόθη την Τρίτη σε όλα τα αεροδρόμια για απαγόρευση πτήσεων των συγκεκριμένων αεροσκαφών στον ελληνικό εναέριο χώρο.

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των πτήσεων και εναρμονισμένη πλήρως με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και Κανονισμούς, μετά και τη σχετική οδηγία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA), απαγόρευσε από της 12ης Μαρτίου 2019 και ώρα 21:00 τις πτήσεις των αεροσκαφών τύπου Boeing 737-8 MAX και 737-9 MAX στον Ελληνικό Εναέριο Χώρο», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται, δεν υφίσταται ελληνική αεροπορική εταιρεία, αδειοδοτημένη από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, που να διαθέτει στον στόλο της αεροσκάφη των εν λόγω τύπων.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/356865-E-episeme-anakoinose-tes-Yperesias-Politikes-Aeroporias-gia-ten-apagoreyse-ton-Boeing-737-Max ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...