Η Εστίαση Πάτρας συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Estiasigreece με θέμα Εστίαση -COVID-19

Η Εστίαση Πάτρας συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Estiasigreece  με θέμα Εστίαση -COVID-19 με την συμμετοχή́ των μελών της διοικούσας επιτροπής και μέλη του πυρήνα της estiasigreece  Τάκη Ματθαιόπουλου , Τάσου Γιατρά καθώς και του μέλους της διοικούσας επιτροπής, της Εστίαση Πάτρας, Γεωργίου Κούλη.
Τα μέλη της επιτροπής κ. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Προέδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού́ Συλλόγου και μέλος της  Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγειάς καθώς και ο κ.Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και μέλος της  Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγειάς συνομιλήσαν με εκπροσώπους σωματείων απ όλη την Ελλάδα σχετικά́ με όλα τα επίκαιρα θέματα που αφορούν την εστίαση ,όπως ,την επανέναρξη ,τα πιστοποιητικά́ εμβολιασμού́ ,το ωράριο ,την «συμμετοχή́» της εστίασης στην διασπορά́ και τα υγειονομικά́ πρωτόκολλα στον κλάδο.


Η Εστίαση Πάτρας θα προωθήσει αναλυτικά́ τις θέσεις της στον πυρήνα της estiasigreece, ώστε να εμπλουτίσουν τις προτάσεις του κλάδου προς την επιτροπή́ των εμπειρογνωμόνων  .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...