Η θέση του Εργατικού Κέντρου για το ΤΕΣΥΔ

ergatikokentro34Το Ε.Κ.Ν.Δ.  καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης για την κατάργηση του τμήματος ΤΕΙ που λειτουργούσε με απόλυτη επιτυχία στη Ναύπακτο.

Καταδικάζει με το πιο έντονο τρόπο την βίαιη επίθεση που δέχεται η πόλη με τη κατάργηση πρώτα της εφορίας, έπειτα του ΙΚΑ, και τώρα του τμήματος ΤΕΙ.

Καταγγέλλει  ως  αλλοπρόσαλλη, κατευθυνόμενη και εγκληματική την πολιτική της θεσμικής αποδυνάμωσης  της περιφέρειας μας, και όχι μόνο, με την αφαίρεση δομών παροχής υπηρεσιών του κράτους, που αποτελούν προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής και του τόπου.

Καταγγέλλουμε την γενικότερη διάλυση του κράτους και των υπηρεσιών του ως παράδοση της διοίκησης του λαού στους ξενόφερτους  γραφειοκράτες των Βρυξελλών και του Δ.Ν.Τ.

Καλούμε τους εμπνευστές, της ακόμα μιας αντιλαϊκής απαράδεκτης απόφασης, να το ξανασκεφτούν, και  να την πάρουν πίσω.

Φτάνει πια με τους μαθητευόμενους μάγους. Φτάνουν πια οι απαράδεκτες προσβολές σε βάρος μας. Ξεπέρασαν τις αντοχές μας…..

Καλούμε τους εργαζόμενους τις εργαζόμενες όλους τους συμπολίτες  σε εγρήγορση και γενικό ξεσηκωμό – αντίσταση με στόχο την ανατροπή της απαράδεκτης απόφασης.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...