Η ιστορία της γυναίκας που ζει σε ένα σπίτι 8 τ.μ και έχει στην κατοχή της μόλις 305 αντικείμενα

Η Dee Williams είναι μία γυναίκα πρωτοπόρος του κινήματος των μικροσκοπικών σπιτιών, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς στις ΗΠΑ.

Έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ένα ταξίδι στη Γουατεμάλα, όπου βοήθησε στην κατασκευή ενός σχολείου, η Dee αποφάσισε να δει τη ζωή με διαφορετική ματιά και να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που αντιμετώπιζε την οικογένεια και τους φίλους της. 

Η Dee αποφάσισε να δει τη ζωή με διαφορετική ματιά και να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που αντιμετώπιζε την οικογένεια και τους φίλους της.

Ήθελε να κάνει μία ριζική αλλαγή, με διαφορετικές προτεραιότητες, χωρίς να έχει πλέον σημασία τα υλικά αγαθά και το σπίτι των 4 υπνοδωματίων που είχε αποκτήσει. Ξεκίνησε μόνη της να κατασκευάζει το μικροσκοπικό σπιτάκι των 8 τμ, το οποίο έμελλε να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά της.

Η διαδικασία της έδωσε πολλά μαθήματα και την έκανε να επαναξιολογήσει τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Πλέον ζει με λίγα – έχει στην κατοχή της 305 αντικείμενα – και νιώθει πιο γεμάτη από ποτέ. Μέχρι σήμερα, περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι, που αναζητούσαν έμπνευση για να αλλάξουν τη ζωή τους, έχουν επισκεφτεί με ψηφιακή περίηγηση το σπιτάκι της Dee.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/271669-E-istoria-tes-gynaikas-poy-zei-se-ena-spiti-8-t-m-kai-echei-sten-katoche-tes-molis-305-antikeimena ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...