Η «κίνηση-ματ» του Μπραντ Πιτ: Τι διεκδικεί από την Αντζελίνα Τζολί

bb

main

Διεκδικητικός εμφανίζεται ο 52χρονος Χολιγουντιανός αστέρας, καθώς και αποφασισμένος να μην αφήσει την Αντζελίνα να έχει εκείνη εξ’ ολοκλήρου την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

 

Το αίτημα του ηθοποιού περιλαμβάνεται στην απάντησή του στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγός του τον Σεπτέμβριο. Η Τζολί είχε ζητήσει να έχει εκείνη την επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού, από 8 έτως 15 ετών.

 

Μέχρι τώρα, το ζήτημα αυτό αποτελεί μεγάλο «αγκάθι» στο διαζύγιο, με τις αρχές να κάνουν έρευνα για τον Πιτ, για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένεια, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Το ζευγάρι έχει κάνει συμφωνία προσωρινής επιμέλειας, κάτι που επιτρέπει στον Πιτ να επισκέπτεται τα παιδιά του, ενώ συνεχίζεται η έρευνα. Το αποτέλεσμά της θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τι θα αποφασίσει το δικαστήριο στο ζήτημα αυτό, αν και- όπως σημειώνει το Associated Press, τα δικαστήρια στην Καλιφόρνια σε γενικές γραμμές κρίνουν υπέρ της κοινής κηδεμονίας. 

 

Η αίτηση του Πιτ για από κοινού κηδεμονία των παιδιών δεν περιλαμβάνει νέες λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού. Εκείνος επικαλείται ασυμβίβαστες διαφορές και δεν κάνει αναφορά σε προγαμιαίο συμβόλαιο για το πώς θα χωρίσουν τα περιουσιακά του στοιχεία. Επίσης, αναφέρει την 15η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία χωρισμού, μία ημέρα μετά από την αντιδικία που φέρεται να είχε ο Πιτ με τον 15χρονο γιο του Μάντοξ, στην προαναφερόμενη πτήση.

 

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...