Η κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου αναζητά άτομο για τη στελέχωση του τμήματος ποιότητας

Η Εταιρεία ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε  ([email protected]), δραστηριοποιείται στον Κλωστοϋφαντουργικό κλάδο και παράγει νήματα βαμβακερά υψηλής ποιότητας, και απασχολεί 75 άτομα. Η βιομηχανική μονάδα βρίσκεται στο Λυγία Ναυπάκτου και αναζητά υποψήφιο/α με τόπο διαμονής στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου και της Πάτρας.

Ωράριο            : Πλήρη απασχόληση

Αμοιβή            : Ικανοποιητική

Bonus              : Συμμετοχή σε ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης εργαζομένων της εταιρείας

Περιγραφή Θέσης: Στέλεχος ποιότητας

Κύριες Αρμοδιότητες

  1. A) Να τηρεί τα απαραίτητα αρχεία, να εφαρμόζει όλες τις σχετικές διαδικασίες που περιγράφονται στο σύστημα ποιότητας της εταιρείας, να ελέγχει, να αξιολογεί, και να διασφαλίζει την πιστή τήρηση των συστημάτων και διαδικασιών της εταιρείας, και να διασφαλίζει ότι όλα τα εσωτερικά συστήματα και οι διαδικασίες ενημερώνονται, αναθεωρούνται και τροποποιούνται ώστε να ανταποκρίνονται στις πολιτικές της εταιρείας.

Να διασφαλίζει τη συνεχή συμμόρφωση με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας                  (ISO 9001), να συμμετέχει στην προετοιμασία τεκμηρίωσης για εξωτερικές επιθεωρήσεις κανονιστικής συμμόρφωσης και συστημάτων διαχείρισης, και να μεριμνά για την προώθηση και βελτίωση της ποιότητας μέσα από την εκπαίδευση του προσωπικού.

Να αξιολογεί και να διασφαλίζει ότι οι προμηθευτές τηρούν τις προδιαγραφές ποιότητας της εταιρείας.

Να τηρεί αρχείο παραπόνων των πελατών, και να παρακολουθεί τη διαδικασία (follow up) της διαχείρισης των παραπόνων των πελατών.

  1. B) Να παρακολουθεί την εφαρμογή ερευνητικών προγραμμάτων που αναλαμβάνει η εταιρεία σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Απαραίτητα προσόντα

Απόφοιτος/η τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , θετικής ή πολυτεχνικής κατεύθυνσης

Προαιρετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διασφάλιση Ποιότητας

Επιθυμητή προϋπηρεσία  στο αντικείμενο

Άριστη γνώση MS Office και ιδιαίτερα MS EXCEL

Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...