Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ναυπακτίας κοντά στα παιδιά και στους δημότες που έχουν ανάγκη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ) σε αυτές τις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες με αίσθημα ευθύνης εντείνει τις προσπάθειες της για την παροχή βοήθειας και στήριξης:

  • στις ευπαθείς ομάδες και  σε όσους δημότες έχουν ανάγκη μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»
  • στα παιδιά που παραμένουν στο σπίτι μέσα από καινοτόμες δράσεις που σχεδιάζουν και υλοποιούν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). 

Στο πλαίσιο αυτό για τα παιδιά σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται οι ακόλουθες δράσεις

  • Δημιουργία πρωτότυπου παιδαγωγικού  υλικού από τους εκπαιδευτές των ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας το οποίο μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά του Δήμου μας στο διαδικτυακό  κανάλι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας στο youtube ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ (https://www.youtube.com/channel/UCsY3EymO6_J2AVs9oeIOdAw)
  • Προτάσεις για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι, οι οποίες   επιλέγονται και αναρτώνται  από τους εκπαιδευτές των ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας στη σελίδα μας στο facebook κδαπ δήμου ναυπακτίας

(https://www.facebook.com/profile.php?id=100015347110781&ref=br_rs)

Για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους δημότες μας που έχουν ανάγκη:

  • Οι εργαζόμενοι του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» εντείνουν ακόμα περαιτέρω τις προσπάθειες τους εξυπηρετώντας όχι μόνο τους ωφελούμενους του προγράμματος αλλά και όσους συμπολίτες μας χρειάζονται βοήθεια. Για το λόγο αυτό οι συνδημότες μας μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο της ΚΕΔΝ 26340 38111.
  • Οι εργαζόμενοι του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» βρίσκονται επίσης σε στενή συνεργασία με τις υπόλοιπες κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας (Διεύθυνση Κοινωνικών Υποθέσεων και Αλληλεγγύης, Κοινωνικό Παντοπωλείο) προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, όπου προκύπτει ανάγκη.

« Είναι ώρα συλλογικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, επισημαίνει η πρόεδρος της ΚΕΔΝ κ. Μαρία Ζιαμπάρα. Τα παιδιά μας βιώνουν πρωτόγνωρες εμπειρίες και οφείλουμε πέρα από την αγάπη να τους παρέχουμε με επιστημονικό και παιδαγωγικό τρόπο διεξόδους  δημιουργικής απασχόλησης στο σπίτι, με στόχο τη διαμόρφωση υγιών προσωπικοτήτων. Πέρα από τα παιδιά, αυξάνονται οι συνδημότες μας που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι των δομών της ΚΕΔΝ είμαστε στο πλευρό των παιδιών και των δημοτών μας. Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, Δημιουργούμε, Συνεργαζόμαστε, Προσφέρουμε και Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο».

Ναύπακτος 25/3/2020



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...