Η κυβέρνηση κοντά στους νησιώτες, το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα από την Κάλυμνο

Η κυβέρνηση κοντά στους νησιώτες, το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα από την Κάλυμνο

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο και συναντάται με το δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή και τους άλλους τοπικούς φορείς. Εκεί, εισαγωγικά, ο Αλ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους νησιώτες, που δίνουν τη «μάχη» της δικής τους καθημερινότητας. Εξάλλου, πρόσθεσε, μπορεί η χώρα να πέρασε από μια περιπέτεια, όμως τώρα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.

Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, που ήταν ένα δίκαιο αίτημα και έγινε πράξη, είπε στο Δημαρχείο, επαναλαμβάνοντας έτσι το σύνθημα σχετικής κυβερνητικής καμπάνιας.

Μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριοι Κουβέλης και Σαντορινιός αντιστοίχως, ο τ. υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές κ.α.

Δήμαρχος Καλύμνου: Η ίδρυση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού είναι ιστορικό γεγονός, το νησί μας και τα Δωδεκάνησα γιορτάζουν

«Είναι ένα ιστορικό γεγονός, μια μεγάλη μέρα, μια γιορτή του νησιού μας και της Δωδεκανήσου, τα εγκαίνια και η άμεση λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, ιδιαίτερα όταν γίνονται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό» τόνισε Στο Κόκκινο Ρόδου 103.7 και την Πόλυ Χατζημάρκου ο δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Γαλουζής. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/348268-E-kybernese-konta-stoys-nesiotes-to-menyma-toy-Al-Tsipra-apo-ten-Kalymno ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...