Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη λέει «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους»

Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη λέει «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους»
Πέντε χρόνια μετά το ιδιαίτερο «Valse Sentimentale», η Κωνσταντίνα Βούλγαρη παρουσιάζει μία ακόμα προσωπική ταινία για τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Με επίκεντρο μια νέα γυναίκα, το «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους» (από το ομώνυμο κόμικ της Μαφάλντα), περιγράφει τη σημερινή πραγματικότητα με χιούμορ, προβληματισμό και τρυφερότητα.

Οι προσωπικές στιγμές της ηρωίδας και οι συναντήσεις με τον περίγυρό της, είναι το όχημα για να μοιραστούμε την αγωνία, τους φόβους ,τις αντιφάσεις, αλλά και την αντίδρασή της σε μια κοινωνία που βιώνει βαθιά κρίση και δείχνει να ορίζεται από αυτήν.

Η Ηλέκτρα, 32 χρονών, ζει στην Αθήνα της κρίσης. Παράλληλα με την ζωή στην πόλη που αλλάζει συνεχώς, η Ηλέκτρα βιώνει την δική της προσωπική κρίση.

Ερωτευμένη με έναν πολιτικό κρατούμενο, με σπουδές στο Λονδίνο που δεν έχουν αντίκρισμα, με γονείς από την γενιά του Πολυτεχνείου που ακόμα περιμένουν να ενωθεί η αριστερά, η ταινία «Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους» είναι μια προσωπική, υποκειμενική καταγραφή της σημερινής πραγματικότητας, με χιούμορ, θυμό, αγάπη, και πολλές κουβέντες για φαγητό.

Σενάριο: Κωνσταντίνα Βούλγαρη
Παραγωγός: Ελένη Αφεντάκη
Παίζουν: Μαρία Γεωργιάδου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Θέμις Μπαζάκα, Δημήτρης Πιατάς, Κώστας
Γανωτής, Αλέξης Χαρίσης

Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 28 Μαρτίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...