Η Λιμνοπούλα στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας στίβος μάχης για το Μεξικάνικο και Αμερικάνικο Survivor.

Η Λιμνοπούλα στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας στίβος μάχης για το Μεξικάνικο και Αμερικάνικο Survivor. Με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρώτη επιλογή ήταν η μαγευτική παραλία της Ναυπακτίας με φόντο την Βαράσοβα.

Αναλυτικά τι θα γίνει

Οι συμμετέχοντες είναι από το Μεξικό, ενώ στην επόμενη θα είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τηλεοπτική προβολή στην κάθε χώρα αντίστοιχα. 

Σκοπός της παραγωγής είναι οι τοποθεσίες αυτές να είναι πλούσιες σε φύση, ιστορία και πολιτισμό. Επέλεξαν πέρα από την Αθήνα και την Αττική που θα κάνουμε την έναρξη με πλάνα από Ακρόπολη, Καλλιμάρμαρο, Κοινοβούλιο κλπ. τους νομούς Ιωαννίνων, Αιτωλοακαρνανίας και Δυτική Πελοπόννησο. 

Σε κάθε ξεχωριστο σημείο κινηματογράφησης γίνεται από τον παρουσιαστή αναφορά σε αυτό και την ιστορία του, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται κάρτα με συμπληρωματικές πληροφορίες για πλήρη ενημέρωση σχετικά με την τοποθεσία, μαζί με συμπληρωματικά πλάνα της περιοχής.

Η ομάδα της παραγωγής βρίσκεται σε κάθε τοποθεσία από πέντε έως 10 ημέρες. Αποτελείται από συνεργείο 120 ατόμων και 18 συμμετέχοντες που θα σπάσουν σε 3 ομάδες.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...