Η Ναυμαχία ανήκει σε όλους…

     Το nafpaktianews.gr πιστό στο ραντεβού του με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, αλλά και της ανάγκης επικοινωνίας των γεγονότων με τους φίλους του απ’ όλο τον κόσμο, θα μεταδώσει ζωντανά τις εκδηλώσεις για τη ναυμαχία της Ναυπάκτου. Σε παγκόσμιο επίπεδο οι εκδηλώσεις του lepanto όπως είναι γνωστή στον κόσμο η πόλη μας, μέσω διαδικτύου και σε πείσμα κάποιων που πιστεύουν ότι η μετάδοση ενός γεγονότος είναι αποκλειστικό προνόμιο. Tο nafpaktianews.gr πρώτο ξεκίνησε τις διαδικτυακές μεταδόσεις και θα τις συνεχίσει όπως αυτό γνωρίζει.

    Οι προσπάθειές μας αυτές αγκαλιάστηκαν από την πρώτη στιγμή απ’ όλο τον κόσμο με τις επισκέψεις στον ιστοχώρο μας και σας ευχαριστούμε γι’αυτό. Πάτρωνες σε αυτή μας την προσπάθεια δεν χρειαζόμαστε. Όπως επίσης δε χρειαζόμαστε και διαφήμηση από μεγάλους και τρανούς. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η ίδια η αποδοχή σας, πράγμα που μας δυναμώνει καθημερινά.

    Στεκόμαστε λοιπόν δίπλα στα μεγάλα γεγονότα της πόλης μας. Στεκόμαστε απέναντι σε αυτούς που σιγοντάρουν καταστάσεις. Και ο νοών νοείτω !!!!.

 φωτό: Πέτρος Σμάνης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...