Η Ναύπακτος εκτός από καλό άνθρωπο θέλει και καλό δήμαρχο-Η απάντηση της παράταξης Πρωταγωνιστής ο Ανθρωπος

Θα θέλαμε να θυμίσουμε στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Λουκόπουλο πως πριν τη δική του απόφαση να επιλέξει τη σύνταξή του από το μισθό του Δημάρχου, έχουν προηγηθεί αντίστοιχες κινήσεις και άλλων, χωρίς αυτό να γίνεται «θέμα».
Να υπενθυμίσουμε λοιπόν πως την περίοδο 2008 – 2010, ο επικεφαλής της παράταξης μας και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, ως πρόεδρος της τότε ΔΕΚΕΑΝ (σήμερα ΚΕΔΝ) είχε επίσης επιλέξει να μην λαμβάνει την προβλεπόμενη από το νόμο αμοιβή του, γεγονός που είναι ευρέως γνωστό (το συνολικό ύψος ξεπερνά τις 40.000€). Σε αντίθεση με τον πρόεδρο που διαδέχτηκε τότε, ο οποίος ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να διεκδικεί δικαστικά αυτά τα χρήματα και ο οποίος είναι από τις καινούργιες επιλογές στο ψηφοδέλτιο του κ. Λουκόπουλου. Και την απόφαση αυτή την έλαβε ως απλός Δημοτικός Σύμβουλος, όπως και ως Δημοτικός Σύμβουλος επέλεξε να μην λαμβάνει την προβλεπόμενη από το νόμο αμοιβή σε καμία από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε.
Αυτό που δεν έχουμε ακούσει ακόμη από τον απερχόμενο Δήμαρχο είναι τον απολογισμό του έργου του, το οποίο είναι εντυπωσιακά φτωχό. Μάλλον για αυτό καταφεύγει σε επικοινωνιακά τρυκ που στοχεύουν στο να προκαλέσουν «συγκίνηση και συμπάθεια»…
Και μπορεί ο κ. Λουκόπουλος να είναι καλός άνθρωπος, δεν το αμφισβητούμε αυτό, όμως η Ναυπακτία χρειάζεται ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!
Δημοτικός Συνδυασμός
«Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος»
Υποψ. Δήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...