Η οικογένεια της 27χρονης Δώρας υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατάθεσε η οικογένεια της 27χρονης Δώρας που πέθανε το Σάββατο στο Ρίο. Η Δώρα από το Βαρθολομιό της Ηλείας, αφού γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου, εισήχθη απευθείας στην εντατική. Η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι η οικογένεια της 27χρονης, εκτός από τον ορισμό τεχνικού συμβούλου, προχώρησε και στην υποβολή μήνυσης κατά παντός αγνώστου για τον θάνατο της Δώρας. Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, αποκάλυψε ότι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους. Η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει την Τρίτη και σε αυτή θα παρίσταται, όπως είπε η δικηγόρος, και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Επίσης, έχουν παραγγελθεί τοξικολογικές εξετάσεις, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές της περιπτώσεις, ώστε να ριχθεί φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας. 

Ο τραγικός επίλογος της ιστορίας που έχει συγκλονίσει, όχι μόνο την τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού που θρηνεί, αλλά και ολόκληρη τη χώρα, θα γραφτεί με την ταφή της άτυχης κοπέλας, η οποία δεν πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια της το βρέφος που έφερε στη ζωή. Η απόδοση της σορού της άτυχης Δώρας αναμένεται να γίνει την Τρίτη μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική. H οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε μεταξύ η άλλων για το περιστατικό η κ. Παναγοπούλου προ ημερών.

Η κυρία Παναγοπούλου ρωτήθηκε και για την κατάσταση της οικογένειας της άτυχης μητέρας και όπως είπε, η οικογένεια τράβηξε τον δικό της Γολγοθά, αυτές τις 18 ημέρες που η Δώρα νοσηλευόταν στην Εντατική.

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...