Η πολιτεύτρια Χριστίνα Φούντζουλα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία!

bb

Η πολιτεύτρια Χριστίνα Φούντζουλα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία!

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με την πολιτική μέσα από τη συμμετοχή της στο Πολιτικό κόμμα Ποτάμι.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2015  ήταν υποψήφια στο νομό μας και έλαβε την δεύτερη θέση.

Το 2019 διετέλεσε σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνου Αραβώση σε θέματα περιβαλλοντικής αδειοδότησης, διαχείρισης υδάτων, κλιματικής αλλαγής  και ποιότητας ατμόσφαιρας, βιοποικιλότητας , διαχείρισης δασών και κυκλικής οικονομίας.

Στη συνέχεια συμμετείχε στην οργάνωση και υλοποίηση του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών 1555 σε θέματα υγείας, παροχών και ασφάλισης, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο εκσυγχρονιστικά έργα δημόσιας διοίκησης υπό τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Σήμερα, μετά από σκέψεις, συζητήσεις και ζυμώσεις εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της  στο κυβερνών κόμμα της Νέας  Δημοκρατίας:

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2015 με το Ποτάμι και η εμπειρία μου έως τώρα μου έδειξε ότι η πρόοδος έρχεται δύσκολα και απαιτεί υπομονή και θυσίες. Η απόφαση μου να στηρίξω τη Νέα Δημοκρατία δεν ήρθε το 2019, όταν η Νέα Δημοκρατία βγήκε μπροστά με το προοδευτικό της πρόγραμμα ως αντίβαρο και ελπίδα στην βεβαρημένη τότε πολιτική κατάσταση.  Έρχομαι στην Νέα Δημοκρατία το 2022, σήμερα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προστατεύσει  το κράτος και τους πολίτες από δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Και δηλώνω παρούσα σε μια προσπάθεια που σίγουρα θα έχει δυσκολίες και εμπόδια, όμως θα στρώσει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή στους πολίτες της χώρας.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...