Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του

Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του

Ο 78χρονος Μικ Τζάγκερ βγήκε μια βόλτα στο πάρκο και δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram για να δείξει ότι είναι καλά και να καθησυχάσει τους φίλους και τους θαυμαστές του, μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

Στη φωτογραφία ο τραγουδιστής των Rolling Stones ποζάρει με φόντο λευκά λουλούδια σε βόλτα στο πάρκο. Ο 78χρονος τραγουδιστής υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου σε εγχείριση για αντικατάσταση βαλβίδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καρδιά που εντόπισαν οι γιατροί του κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας. Όπως είπε ο αδερφόςτου αν οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει το πρόβλημα, «ο Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@mickjagger) on

 

 Ο Κρις Τζάγκερ είχε παρομοιάσει το πρόβλημα υγείας του αδερφού του με αυτό που προκάλεσε το θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ. «Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από τη βόλτα με τους σκύλους του και η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Είχε το ίδιο πρόβλημα με τη βαλβίδα. Ο πατέρας του πέθανε από αυτό. Είναι κληρονομικό», είπε ο Κρις και πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε μία μεγαλύτερη ηλικία οι γιατροί πρέπει να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις. Πρέπει να προσέχεις».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/360208-I-proti-fotografia-toy-Mik-Tzagker-meta-tin-epembasi-stin-kardia-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...