Η συνάντηση της Υπεύθυνης Τοπ. Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Χρυσαυγή Βρακατσέλη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Ανακοίνωση

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Stelios Petsas. Στο επίκεντρο της συζήτησης μας τέθηκαν κυρίως οι νέοι. Οι νέοι θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και να παράγουμε έργο! Είμαι αρκετά αισιόδοξη για το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως θεσμός που βοηθά συνεχώς την κοινωνία να πάει μπροστά. Για να το πετύχει αυτό όμως χρειάζεται και η συμμετοχή της ίδιας της κοινωνίας!

Ως Υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, θεωρώ πως πρέπει να μεταμορφωθεί από το υφιστάμενο μοντέλο & να στοχεύσει στο μέλλον. Μαζί με του Υπουργό, κ. Στέλιο Πέτσα, συζητήσαμε διάφορους τρόπους που μπορούμε να είμαστε ενεργοί & χρήσιμοι. Με ενσυναίσθηση, αγάπη, ελπίδα, όραμα & όρεξη για δουλειά!

Η χρησιμότητα συμμετοχής των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να γίνει αντιληπτή άμεσα εάν θέλουμε να δούμε εξελίξεις και αλλαγές. Η μετάβαση κάθε δήμου σε μια νέα εποχή είναι αυτό που έχει ανάγκη η νέα γενιά. Η ζωή με την τεχνολογία και ένα πράσινο περιβάλλον. Σεβόμενοι πάντα την εμπειρία των παλαιότερων, καταθέτουμε καινοτόμες προτάσεις για τις ζωές και την καθημερινότητα των δημοτών.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...