Η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησε την Ελλάδα με μια φωτογραφία της Ναυπάκτου και ένα γλυκό μήνυμα.

Ηοικογένεια Αντετοκούνμπο αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα και η σύζυγός του Mariah έσπευσε να αποχαιρετήσει τη χώρα μας με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, μέσω Instagram. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της ίδιας και του γιου της από τη Ναύπακτο, γράφοντας ένα μακροσκελές αποχαιρετιστήριο μήνυμα.


«Περνώντας τις διακοπές μας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι κάτι εξωπραγματικό. Μεγαλώνοντας, το μόνο μέρος που ονειρευόμουν να ταξιδέψω ήταν η Ελλάδα. Τώρα νιώθω ευλογημένη που περνάω τα καλοκαίρια μου σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη γη. Απολαμβάνω να περπατάω στους δρόμους της κάθε γειτονιάς που έχουμε μείνει και να παίρνω το μετρό και το λεωφορείο (προ κορωνοϊού). Λατρεύω το φαγητό και ειδικά τους λουκουμάδες! Μαθαίνω τη γλώσσα, αλλά σίγουρα έχω πολύ δρόμο ακόμα. Η θάλασσα είναι η πιο καθαρή που έχω δει ποτέ μου και τα ηλιοβασιλέματα απίστευτα. Αλλά το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη. Να μαθαίνω κάτι καινούργιο για εκείνον μέσω κάθε τόπου που επισκεπτόμαστε και των ανθρώπων που συναντάμε. Και τώρα έχω και ένα μίνι συνεργό για όλες τις ελληνικές περιπέτειές μου! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι όλες αυτές τις εμπειρίες και δημιουργώ υπέροχες αναμνήσεις με τον Liam. O Liam πρόκειται να εκτεθεί σε τόσες πολλές διαφορετικές κουλτούρες και αυτό είναι από τα σπουδαιότερα δώρα που μπορούμε να του δώσουμε ο πατέρας του κι εγώ. Αυτό το καλοκαίρι ήταν αδιάφορο, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα μάθω περισσότερα για την Ελλάδα μαζί με το μικρό καλύτερό μου φίλο! Ανυπομονώ μέχρι την επόμενη φορά στην Ελλάδα, όταν οι περιπέτειες του Liam και της μαμάς του θα συνεχιστούν.
Σ’ αγαπώ Ελλάδα 💙»
, έγραψε αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες που δε γνωρίζαμε για την ίδια, καθώς μέχρι πρότινος το προφίλ της στο Instagram ήταν ιδιωτικό.

Πάντως, η αδύναμία της στη χώρα μας είναι εμφανής, καθώς συχνά πυκνά αναρτά φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές…

marieclaire.gr/cele



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...