Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις πολλές εκατοντάδες ψήφους που ρίξατε στην κάλπη της ψηφοφορίας που διεξήγαγε το nafpaktianews.gr σχετικά με τον βαθμό ικανοποίησης των εκδηλώσεων.Συνολικά ψηφίσατε 522 και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

Θα προσπαθήσω να καταγράψω τα όσα ο δήμος προγραμμάτισε και εκτέλεσε το φετινό καλοκαίρι.Δεν παρευρέθηκα φυσικά σε όλες,αλλά θα έλεγα στις περισσότερες και πιο αντιπροσωπευτικές ανά είδος.

Αν θυμάμαι καλά το ύψος των εκδηλώσεων δεν πρέπει να ξέφυγε πάνω από τα 50.000 ευρώ.Άρα ως έτσι θα πρέπει να τις κρίνουμε.Δηλαδή με αυτά τα οικονομικά δεδομένα.

Θα έλεγα ότι οι φετινές εκδηλώσεις που ήταν προς τιμήν του μεγάλου μας ευεργέτη Δ.Παπαχαραλάμπους,κινήθηκαν σε αξιοπρεπή πλαίσια,εκδηλώσεις που θα έλεγα ότι τις τίμησαν με την παρουσία του αρκετός κόσμος κάθε φορά.Και αυτό πιστεύω ότι κάτι λέει.Ότι δηλαδή ο κόσμος θέλει εκδηλώσεις,είναι πρόθυμος να συμμετέχει,αρκεί φυσικά να του προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό.Κάτι που να του μένει.

Άρα λοιπόν περί μαζικότητας κανένα πρόβλημα.Ο κόσμος ανταποκρίθηκε.Και καλά έκανε.Ήταν και ένας τρόπος διαφυγής από την γκρίζα πραγματικότητα που κάποιοι έτσι ή αλλιώς φρόντισαν να του επιβάλλουν.

Λίγες ήταν οι”φάλτσες” στιγμές σε όλη τη φάση της διοργάνωσης αλλά δεν αξίζει πιστεύω να μείνει κάποιος γιατί κι αυτές θα συνέβαιναν όταν έχεις να κάνεις και με πλήθος εκδηλώσεων και με πλήθος συνεργατών.

Και ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε να κάνουμε για πρώτη φορά με όλη την γεωγραφική έκταση του δήμου που είναι τεράστια,με διαφορετικές κουλτούρες και αντιλήψεις ενδεχομένως,αλλά και πάλι το τονίζω, για πρώτη φορά.Χωρίς κάποιο προηγούμενο μπούσουλα που θα επέτρεπε τον ευκολότερο σχεδιασμό του.Η οργανωτική επιτροπή είδε φέτος φυσικά τι άρεσε και τι όχι.Τι αγκαλιάστηκε περισσότερο και τι όχι.Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου με περισσότερη ωριμότητα,γνώση και εμπειρία θα έχουμε και ποιο πολλές και αξιολογότερες εκδηλώσεις.

Γ.Κοργιαλάς.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...