Θέμα σε Αθηναϊκά ΜΜΕ η Λ. Πολυζώη – Το πολιτικό μέλλον με… άλλα μάτια-

Θέμα για την παρουσία της στις εκλογές η Λαμπρινή Πολυζώη από την Ναυπακτία από Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης

Δείτε το δημοσίευμα

Με “άλλα μάτια” βλέπει πλέον την επόμενη πολιτική μέρα η Λαμπρινή Πολυζώη-Τσερπέλη. Την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη (εξελέγη περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας), την ψήφισε ένας στους δύο κατοίκους της Ναυπάκτου και το 45% στο νέο δήμο Ναυπακτίας.

Επίδοση που πραγματικά την αναδεικνύει σε ένα νέο πρόσωπο με μέλλον στα πολιτικά πράγματα, παρότι δεν κατάφερε να εκλεγεί. Βλέπετε πληθυσμιακά δεν την ευνοούσαν οι συσχετισμοί

Σε επίπεδο της πρώην Επαρχίας Ναυπακτίας, διευρυμένο Δήμο Ναυπακτίας σήμερα, δεν κατάφερε κανείς εκ των τριών (συν ένας) υποψηφίων που προέρχονταν γεωγραφικά από εκεί, να καταλάβει θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να εκπροσωπήσει τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στον απόηχο λοιπόν της πρόσφατης μάχης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και μετά το αποτέλεσμα – ανατροπή μετά από 32 χρόνια με την επικράτηση του Νεκτάριου Φαρμάκη και του συνδυασμού του ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, μετά την ανακοίνωση και την επεξεργασία των αποτελεσμάτων αξίζει τον κόπο να δει κανείς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επιλογών των ψηφοφόρων.

Σε επίπεδο της πρώην Επαρχίας Ναυπακτίας, διευρυμένο Δήμο Ναυπακτίας σήμερα, δεν κατάφερε κανείς εκ των τριών (συν ένας) υποψηφίων που προέρχονταν γεωγραφικά από εκεί, να καταλάβει θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να εκπροσωπήσει τον Δήμο Ναυπακτίας.

Και οι τρεις υποψήφιοι, που προέρχονταν από την Ναυπακτία, Σύψας ΙωάννηςΣταυρόπουλος ΆγγελοςΠολυζώη-Τσερπέλη Λαμπρινή (συν ο όμορος Φώτης Σκληρός) δεν κατάφεραν να εκλεγούν μέσα στις πρώτες 7 θέσεις του ψηφοδελτίου που οδηγούν στο περιφερειακό Συμβούλιο.

Όμως εν θέλουμε να βρούμε κάτι που επί της ουσίας μας έκανε εντύπωση από την τρέχουσα προεκλογική περίοδο, και την μάχη του σταυρού, θα το αναζητήσουμε σε πρόσωπα, που εντυπωσίασαν και φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα να “πρωταγωνιστήσουν” την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Η παρουσία  της Πολυζώη – Τσερπέλη Λαμπρινής και η πορεία της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Η προτελευταία παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη, καθώς ανακοινώθηκε γύρω στις 10 Απριλίου, δικαίωσε την επιλογή του νέου Περιφερειάρχη καθώς τα αποτελέσματά της, ειδικά στον Δήμο Ναυπακτίας κατέδειξαν μια νέα δυναμική παρουσία, με εξαιρετική επίδοση και ξεκάθαρη δυναμική.

Απλή παρουσία, της διπλανής πόρτας θα λέγαμε, με λιτότητα λόγου και οπαδός της ορθής λογικής, η παρουσία της κατέδειξε την ανάγκη της κοινωνίας να εκφραστεί μέσα από από ανθρώπους έξω από το σύστημα.  Το γενικότερο “στήσιμο” και η παρουσία της δείχνει άνθρωπο που δεν προέρχεται από “κομματικό σωλήνα” και το παρελθόν, αλλά είναι η εκπρόσωπος μιας νέας, ώριμης αρκετά γενιάς, με βάση το παρόν και προοπτική για το μέλλον. Μια παρουσία καθαρή που εκπέμπει τιμιότητα λόγων και έργων, στοιχεία δηλαδή που έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά.

Η αποδοχή του κοινωνίας της Ναυπακτίας απέναντι στην υποψηφιότητα της κας Πολυζώη – Τσερπέλη Λαμπρινής ήταν ξεκάθαρη. Σε τοπικό επίπεδο πρώτευσε διακριτά και ξεκάθαρα μεταξύ των άξιων και δυνατών συνυποψηφίων της.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι την προτίμησε το 45% των συμπολιτών της στο Δήμο Ναυπακτίας και ειδικότερα στον παλιό Δήμο Ναυπάκτου την προτίμησε με τον σταυρό προτίμησης 1 στους 2 Ναυπάκτιους (49,70%).

Εξαιρετική και εντυπωσιακή επίδοση εάν συνεκτιμήσουμε το γεγονός πως αυτό το κατάφερε σε πολύ βραχύ χρόνο – μόλις 35 ημέρες – και καταδεικνύει μια εξαιρετική αποδοχή και μια ευχάριστα απρόσμενη δυναμική.

Σίγουρα βλέπει την επόμενη ημέρα “με Άλλα Μάτια”, όπως ήταν και το σύνθημά της.  

Πηγή eretikos. Gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...