Θα αφαιρούνται άμεσα τα όπλα σε όσους καταγγέλλονται για ενδοοικογενειακή βία

Αλλαγές στα πρωτόκολλα για την ενδοοικογενειακή βία αλλά και τον τρόπο που θα χειρίζεται τα περιστατικά η Ελληνική Αστυνομία, φέρνει η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποκαλύπτει υπηρεσιακό έγγραφο αναφορικά με το τι θα καλούνται από εδώ και πέρα να κάνουν οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους που πυροδότησε τις εξελίξεις.

Το έγγραφο συντάχθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου, από την ηγεσία της Αστυνομίας και σε αυτό ζητείται σε κάθε περίπτωση ποινικής δίωξης, σχετικής εμπλοκής ατόμου σε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας να ανακαλείται η άδειά του και να αφαιρείται άμεσα το όπλο του.

Μάλιστα, στο έγγραφο αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να αφαιρείται άμεσα το όπλο από τον φερόμενο δράστη ανεξάρτητα από το είδος της άδειας με την οποία το κατείχε, δηλαδή αν είναι για σκοποβολή ή για κυνήγι, είτε αυτή έχει λήξει, είτε είναι σε ισχύ.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...