“Θα εφαρμόσουμε χωρίς καθυστερήσεις το μνημόνιο”

Την πλήρη δέσμευσή του να εφαρμόσει με αποφασιστικότητα και χωρίς καθυστερήσεις το Μνημόνιο Συναντίληψης, που υπογράφτηκε με την τρόικα, τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, κατά την τελετή διαπίστευσης στη Λευκωσία του νέου πρεσβευτή του Βελγίου Αλφόνσο Κρουσέν.

Ο Πρόεδρος εξέφρασε ικανοποίηση για τη θετική έκβαση της πρώτης αξιολόγησης προόδου, αλλά και την πεποίθηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση, που ευρίσκεται σε εξέλιξη, θα φέρει επίσης θετικά αποτελέσματα.

Ταυτοχρόνως, πρόσθεσε, «έχουμε δρομολογήσει τις απαραίτητες νομοθετικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ενώ ο τραπεζικός τομέας, μέσω της αναδιάρθρωσης και της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης, αναδύεται ισχυρότερος, επαρκώς κεφαλαιοποιημένος και βιώσιμος».

Όπως ανέφερε ο Νίκος Αναστασιάδης, έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, προκειμένου να αμβλυνθούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες και να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις και ανάπτυξη.

ΚΥΠΡΟΣ

Πηγή: http://www.briefingnews.grΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...