Θερμή υποδοχή του Νεκτ. Φαρμάκη στον Φ. Ζησιμόπουλο από την Ναυπακτία νικητή του 39ου και 40ου Σπάρταθλον

Με μια όμορφη εκδήλωση ο Νεκτάριος Φαρμάκης ο σύλλογος ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού υποδέχθηκε τον μεγάλο νικητή του 4ου Σπάρταθλον που έχει κατακτήσει δύο φορές διαδοχικά τον αγώνα.

Ο 40χρονος αθλητής από το Αγρίνιο κατάφερε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την επίδοσή του, σημειώνοντας νέο ρεκόρ 21ώρες και 48 δευτερόλεπτα, που αποτελεί τον τρίτο καλύτερο χρόνο στην ιστορία του θεσμού. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αθλητής δεν διένυσε μόνο τα 246 χιλιόμετρα της διαδρομής αλλά και 14 επιπλέον κάτι που ίσως του στέρησε το μεγάλο ρεκόρ στον αγώνα υπανθρώπων.

Στην όμορφη εκδήλωση που περιλάμβανε βεγγαλικά και παραδοσιακούς χορούς συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες κ. Μαυρομάτης και κ. Βασιλόπουλος , οι δήμαρχοι Θέρμου και Μεσολογγίου κ. Κωνσταντάρας και κ.Λύρος η περιφερειακή σύμβουλος κ. Χαλιμούρδα που πρόσφερε λουλούδια στον μεγάλο αθλητή φορώντας παραδοσιακή στολή , ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κωνσταντόπουλος καθώς και ο Νίκος Δημητρόπουλος δημοτικός σύμβουλος από την Ναυπακτία ο οποίος τον συνεχάρη κάνοντας γνωστό ότι ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατάγεται απο την Κλεπά , δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Μεσολογγίου , ο πρόεδρος των ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού κ. Ακρίδας , σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και η πρόεδρος του Αιτωλικού κ. Μαντζή.

Επίσης όταν ο Φώτης Ζησιμόπουλος έφτασε στο χώρο υποδοχής ο ουρανός φωτίστηκε από βεγγαλικά.

https://youtu.be/yYnqv4ndgjM 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...