Θερμό κλίμα με ρακί και… αυγοτάραχο για Αυγενάκη στο Μεσολόγγι.Βίντεο

Ιδιαίτερα θερμό ήταν το κλίμα στο Μεσολόγγι για τον Λευτέρη Αυγενάκη στην σημερινή επίσκεψή του στην πόλη.

Τον υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης, ενώ στην συνάντηση που ακολούθησε της σύσκεψης με αυτοδιοικητικούς της περιοχής, παρόντες ήταν αρκετοί εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, εκπρόσωποι αγροτικών και αλιευτικών συλλόγων και των ΤΟΕΒ της περιοχής. Η συμμετοχή στη συνάντηση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς διέψευσε επί της ουσίας ορισμένες εκτιμήσεις στο Μεσολόγγι για το αν είναι ανεπιθύμητοι ή όχι οι υπουργοί της κυβέρνησης, ως απόρροια των αντιδράσεων της περιοχής στο ζήτημα του δικαστικού χάρτη.

Στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Θ. Μαυρομμάτη, παρόντες ήταν ακόμη δύο αντιπεριφερειάρχες, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Αναπτυξης, Ανδρέας Φίλιας, αλλά και ο Νίκος Κατσακιώρης, καθώς επίσης οι περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γιώργος Κοντογιάννης, Μιχάλης Γούδας και Κώστας Δαουτίδης, ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αχελώου, Κ. Βήττας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.Επίσης ο υπουργός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε όλα τα θέματα που αφορούν τους αγρότες και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρομμάτη ενώ επίσης δήλωσε εντυπωσιασμένος για την γρήγορη προσέγγιση του νέου αντιπεριφερειάρχη που έχει αναλάβει τον αγροτικό τομέα στην Περιφέρεια κ. Φίλια.

Μάλιστα στον Λευτέρη Αυγενάκη προσφέρθηκε ρακί από τον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο της Κρήτης, συνοδευμένο όμως με αυτοτάραχο Μεσολογγίου. Και ο συνδυασμός φαίνεται ότι άρεσε αρκετά!Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...