Θετική στον κορονοϊό και η μητέρα του 3 μηνών βρέφους αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι

bb

Θετικό – όπως αναμενόταν – ήταν το τεστ στο νέο κορονοϊό της μητέρας από τη Σπερχειάδα που νοσηλεύεται μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Η μητέρα είχε περιγράψει όλη της την περιπέτεια στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Το πολύ ευχάριστο όμως είναι ότι πλέον δεν έχει κανένα σύμπτωμα, καθώς επανήλθε πλήρως και η όσφρηση με τη γεύση της και γενικά η κλινική της εικόνα είναι πολύ καλή. Οι γιατροί στο Παίδων αξιολογούν ότι ίσως και το επόμενο 24ωρο να φανεί αρνητική, στον ιό, καθώς τα πρώτα συμπτώματα για εκείνη σημειώθηκαν πριν από 10 ημέρες.

Το ίδιο ευχάριστα είναι τα νέα και για το τριών μηνών μωρό της που είναι απολύτως καλά και διανύει την 8η ημέρα από τη διάγνωσή του με κορονοϊό. Ο «νεαρός» είναι και ο πρώτος επιβεβαιωμένος ασθενής του κορονοϊού από τη Φθιώτιδα σύμφωνα με το αποτύπωμα στον χάρτη του ΕΟΔΥ.

Η μητέρα του αν και ήταν βέβαιο ότι είχε τον SARS-CoV-2 δεν της έγινε εξέταση από την πρώτη στιγμή και αναμένεται να ανακοινωθεί ως νέο κρούσμα κατά την επίσημη ενημέρωση (25/3) των δημοσιογράφων από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.

Αντίστοιχα θα είναι το 2ο κρούσμα της Φθιώτιδας, χωρίς να έχουν βρεθεί καθόλου στη Φθιώτιδα, κάτι που τονίζεται απέναντι σε κάποιες ανησυχίες αναγνωστών μας που κάνουν λόγο για επιβεβαιωμένα κρούσματα στη δυτική Φθιώτιδα.
 
 πηγή: LamiaReport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...