Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του 22χρονου Θανάση Γιαννακόπουλου

Η ευρύτερη περιοχή της νότιας Ηλείας και της Κυπαρισσίας, θρηνεί για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 22χρονου Θανάση Γιαννακόπουλου, σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Τετάρτης, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης επέστρεφε κενός φορτίου από δρομολόγιο μεταφοράς πυρήνα, όταν κατευθυνόμενος προς την Κυπαρισσία όπου διαμένει η οικογένειά του, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου, έχασε τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε και έφυγε αριστερά στο αντίθετο ρεύμα και στο πρανές της οδού.

Ο τράκτορας δέχθηκε μεγάλη πίεση βγαίνοντας από το δρόμο και ο 22χρονος εγκλωβίστηκε στην καμπίνα. Το βαρύ όχημα είχε βγει από το δρόμο σε ιδιόκτητο χώρο. Οι κάτοικοι του παρακείμενου σπιτιού πετάχτηκαν από τον θόρυβο που έκανε η νταλίκα βγαίνοντας από το δρόμο και αντίκρισαν την τραγική εικόνα. Η νταλίκα είχε παρασύρει στο πέρασμά της δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μια κολώνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία οπου το προσωπικό από το Π.Κ. Κρεστένων απεγκλώβισε τον 22χρονο, όπου στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Κρεστένων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο 22χρονος είχε ρίζες από την περιοχή της νότιας Ηλείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του κατάγεται από τον Κακόβατο, ενώ διατηρούσε πολύ καλές φιλίες στην περιοχή της Φιγαλείας, που επισκεπτόταν συχνά.

ilialive.gr

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio giannitsoxori 2
troxaio giannitsoxori 3
troxaio giannitsoxori 4


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...