Θλίψη στο Μεσολόγγι για την απρόσμενη απώλεια του Κώστα Παπακώστα-ήταν σύμβολο εθελοντισμού

bb

Θλίψη εκφράζεται στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου, για τον θάνατο του Κώστα Παπακώστα, σε ηλικία 72 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του Μεσολογγίου, που ξεχώριζε για την αγάπη για τον τόπο του, την σεμνότητα, την εθελοντική του προσφορά.

Συγκινεί η σχετική αναφορά που έκανε σήμερα στο facebook ο ιδρυτής της «Διεξόδου» Νίκος Κορδόσης:

«Σήμερα το Μεσολόγγι αποχαιρετά έναν άνθρωπο που με σεμνότητα φρόντιζε συνεχώς την «γειτονιά» της πόλης, καθώς απεβίωσε στα 72 χρόνια ο Κώστας Παπακώστας.

Η κηδεία του Κώστα Παπακώστα θα γίνει σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου.

«Χωρίς φωνές και τυμπανοκρουσίες, χωρίς να ανήκεις σε συλλόγους και ομάδες, χωρίς να επιζητήσεις ποτέ την επιβράβευση, φρόντιζες καθημερινά το Μεσολόγγι φυτεύοντας, σκαλίζοντας και ποτίζοντας τα αλσύλλιά του.

Επανειλημμένως σε ευχαρίστησα γι αυτά που πρόσφερες αλλά από σεμνότητα αρνιούσουν να δεχθείς τα συγχαρητήρια λέγοντάς μου ότι δεν έκανες τίποτε περισσότερο από ό,τι επέβαλε το καθήκον σου, όπως εσύ το εννοούσες, απέναντι στη πόλη που γεννήθηκες, ανδρώθηκες και τόσο αγαπούσες.

Σήμερα φεύγεις και αφήνεις πίσω σου την καλοσύνη σου, την ταπεινότητα και το παράδειγμά σου.

Κωστάκη, Αγαπημένε και Φίλε των εφηβικών μας χρόνων, στο καλό.» σημείωσε στο Facedook, ο Νίκος Κορδόσης για την απρόσμενη «απώλεια» του 72χρονου Κώστα Παπακώστα.

agriniopress.g

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...