Θολό τοπίο στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – Δημοσίευμα βόμβα.

bb

Για ανατροπή στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τάγκαλου για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κάνει λόγο με δημοσίευα του το sdna.gr και άλλες αθλητικές ιστοσελίδες τις τελευταίες ώρες, που αν και εφόσον ευσταθούν μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της Παρασκευής 17/6 θα είναι ο νυν πρόεδρος Τάκης Παπαχρήστος.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τάγκαλο μας ενημέρωσε ότι έχει διαγραφεί εδώ και χρόνια από προπονητής και αν και παρακολουθεί σεμινάρια για διπλώματα προπονητικής της UEFA δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε εξετάσεις. Έτσι λοιπόν όπως μας είπε έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές καθώς διαθέτει όσα αναφέρει ο νόμος.

Αναλυτικά το άρθρο του sdna.gr αναφέρει:
Γ
κάφα από τον αντίπαλο του Παπαχρήστου στις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, προς ακύρωση η υποψηφιότητά του.
Υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στις εκλογές της Παρασκευής (17/6) κατέθεσε ο Παναγιώτης Τάγκαλος, διεκδικώντας να πάρει τα ηνία της Ένωσης μετά από 12 χρόνια προεδρίας του Τάκη Παπαχρήστου ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος για ακόμη μία θητεία.
Μόνο που ο κ.Τάγκαλος, που φέρεται να έχει την στήριξη του Παναιτωλικού, είναι διπλωματούχος προπονητής. Και σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία και τους κανονισμούς, οι προπονητές δεν επιτρέπεται να είναι μέλη αθλητικού σωματείου στον ίδιο κλάδο άθλησης και φυσικά ούτε μπορούν να συμμετέχουν σε αρχαιρεσίες Ένωσης ή Αθλητικής Ομοσπονδίας, καθώς τέτοιες υποψηφιότητες είναι «αυτοδίκαια άκυρες».
Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα ανακοινωθούν την Πέμπτη (16/6) και με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο Τάκης Παπαχρήστος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος.
Επιμέλεια: Γιώργος Φραδελάκης
Πηγή: sdna.gr

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώσουμε με νέα στοιχεία.

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...