Θρήνος στο Τρίκορφο Ναυπακτίας για τον πιλότο του ελικοπτέρου που έπεσε στο Σχοινιά

Θρήνος στο Τρίκορφο Ναυπακτίας μετά την τραγική είδηση της πτώσης ελικοπτέρου που πραγματοποιούσε ψεκασμό στο Σχοινιά. Ο Δημήτρης Πρέντζας με καταγωγή από το Τρίκορφο Ναυπακτίας έχασε την ζωή του μαζί με τον Χριστόφορο Αλέξανδρο Βουλγαρέλη.

Ο Τάκης όπως συνήθιζαν να τον λένε οι συγχωριανοί του ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα, η οποία έχει έδρα στον Πειραιά και πρόσφατα ήταν κοντά στο αγαπημένο του χωριό το Τρίκορφο καθώς είχε έδρα το Μεσολόγγι.
Ήταν άψογος άνθρωπος, οικογενειάρχης και πάντα έκανε ότι μπορούσε να βοηθήσει τον τόπο του. 
Συγκλονισμένοι επικοινώνησαν σήμερα μαζί μας  για να μας ρωτήσουν για το τραγικό συμβάν. Χθές μάλιστα έκανε αεροψεκασμό στο Γαλατά Ναυπακτία (Φωτο 1) με τους ανθρώπους του χωριού να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι για το ενδιαφέρον που έδειχνε. Ήταν έμπειρος πιλότος και άνθρωπος της προσφοράς

Όσα χρόνια ήταν μακριά από το χωριό του δεν ξεχνούσε με το ελικόπτερο του να κάνει μια στάση για να δει την κ. Βαγγελιώ… την αγαπημένη του μητέρα.

Κύριε Τάκη Καλό Ταξίδι….Όσο και αν μην μπορώ να το πιστέψω.

Β.Δ.

H μοιραία πτήση στο Σχοινιά

Φωτό 1 από το χθεσινό αεροψεκασμό στο Γαλατά Ναυπακτίας

 

Φωτο βίντεο αρχείου

Όσα χρόνια ήταν μακριά από το χωριό του δεν ξεχνούσε με το ελικόπτερο του να κάνει μια στάση για να δει την κ. Βαγγελιώ την αγαπημένη του μητέρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...