Θρίλερ στην Πτολεμαΐδα: Πατέρας κρατούσε όμηρο σε διαμέρισμα τον 10χρονο γιο του

Θρίλερ στην Πτολεμαΐδα: Πατέρας κρατούσε όμηρο σε διαμέρισμα τον 10χρονο γιο του
Θρίλερ στην Πτολεμαΐδα: Πατέρας κρατούσε όμηρο σε διαμέρισμα τον 10χρονο γιο του (video)

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης μέσα σε διαμέρισμα της οδού Αδαμοπούλου, στην κάτω ΠτολεμαΐδαΠατέρας ενός 10χρονου αγοριού, ο οποίος διεκδικεί την επιμέλεια από την μητέρα και εν διαστάσει σύζυγό του κρατούσε το παιδί σε ομηρία και αρνείτο να το παραδώσει ενώ έφερε πάνω του και μαχαίρι!

Σύμφωνα με το Kozanimedia, η κορύφωση της αγωνίας ήρθε κατά την αστυνομική επιχείρηση, με την πολύτιμη συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τη σύλληψη του άντρα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο, άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και πυροσβέστης εισήλθαν στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι, με γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, ενώ, ταυτόχρονα, άλλοι άντρες της Αστυνομίας επιχειρούσαν όσο πιο αθόρυβα μπορούσαν να μπουν από την πόρτα.

Την αγωνία επέτεινε το γεγονός πως ο πατέρας, ο οποίος πλέον είχε κρυφτεί στο υπνοδωμάτιο, κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι μαζί του και, σχεδόν αγκαλιά, το 10χρονο παιδί του, έχοντας ως σκοπό να το “χρησιμοποιήσει” ως “ασπίδα” στην περίπτωση που οι άντρες της Αστυνομίας επιχειρούσαν να τον αφοπλίσουν.

Αφού, επί ώρα, ο ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ. ΑΣ. συζητούσε μαζί του και προσπαθούσε να τον πείσει να παραδοθεί και να ηρεμήσει, η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει πιο δυναμικά.

Έτσι, σε κάποια στιγμή που ο πατέρας απομακρύνθηκε κάπως από τον 10χρονο, οι έμπειροι αστυνομικοί έπεσαν επάνω του και κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, έχοντας τη βοήθεια και πυροσβέστη, ο οποίος είχε ανεβεί νωρίτερα με το γερανοφόρο όχημα!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο δράστης της ομηρίας τραυματίστηκε από το μαχαίρι του στο χέρι, ενώ πού ελαφρά τραυματίστηκε και ένας εκ των αστυνομικών που, με κίνδυνο τη σωματικής τους ακεραιότητας και προσέχοντας πολύ να μην πάθει κάτι το 10χρονο παιδί, πέτυχαν το αίσιο τέλος της επιχείρησης που αναστάτωσε το βράδυ της Τρίτης την πόλη της Πτολεμαϊδας.

Τέλος, να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καταλυτικός για την επιτυχία της επιχείρησης στάθηκε και ο ρόλος αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: kozanimedia.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...