Θύμα ενδοοικογενειακής βίας δηλώνει ο Τζόνι Ντεπ- Η Άμπερ Χερντ μου έκοψε το δάχτυλο

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας δηλώνει ο Τζόνι Ντεπ- Η Άμπερ Χερντ μου έκοψε το δάχτυλο
Τζόνι Ντεπ


08/07/2020 – 14:09

Σοκάρουν οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον έγγαμο βίο των σταρ του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χέρντ, σήμερα κατά την πρώτη ημέρα της εκδίκασης της αγωγής που έχει καταθέσει ο πρώτος εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ SUN για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την δεύτερη.

Σύμφωνα με το SKYNEWS, ο αστέρας του Χόλιγουντ όχι μόνο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες αλλά αντ΄αυτού υποστηρίζει πως ο ίδιος ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την σύζυγό του η οποία μάλιστα του είχε κόψει το δάχτυλο με ένα μπουκάλι βότκας.

Σαν μην έφταναν τα παραπάνω, σύμφωνα με τον Ντεπ η Χέρντ του είχε δώσει μπουνιά στο πρόσωπο χαρακτηρίζοντας τον δειλό.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως η πρώην σuζυγός του είναι ένα προβληματικό κι υπολογιστικό άτομο ενώ προκειμένου να δώσει ένα σαφές παράδειγμα της ακραίας συμπεριφοράς της, ανέφερε πως είτε η ίδια είτε κάποιο φιλικό της πρόσωπο αφόδευσε στο κρεβάτι τους.

Η Χέρντ η οποία παρευρέθηκε στη δίκη για να υποστηρίξει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της εφημερίδας, κληθείσα να σχολιάσει το παραπάνω, αρκέστηκε στο να υποστηρίξει πως επρόκειτο για ένα αθώο αστείο. 

Ο 57χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής των “Πειρατών της Καραϊβικής” κατέθεσε αγωγή εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της Sun, της News Group Newspapers, και του διευθυντή της Νταν Γούτον, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Γούτον, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Ντεπ “αυτός που χτυπάει την σύζυγό του”.

Ο δικηγόρος του Ντεπ Ντέιβιντ Σέρμπορν ανέφερε σε μια γραπτή ανακοίνωσή του προς το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκαν και οι δύο ηθοποιοί, ότι η υπόθεση για δυσφήμιση αφορά “τον γνωστό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ” και “ισχυρισμούς ότι κακοποίησε σοβαρά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ”.

Το ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο το 2011 και παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2015. Η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου έπειτα από 15 μήνες και λίγες ημέρες μετά εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Ντεπ. Τον έχει κατηγορήσει ότι στη διάρκεια της σχέσης τους την κακοποιούσε σωματικά.

Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2017 όταν ήρθησαν τα περιοριστικά μέτρα και ο Ντεπ συμφώνησε να καταβάλει στην Χερντ επτά εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...