Ιδιαιτέρως θετικό το κλίμα των επαφών για τη “Nostos” Expo στην Πανηπειρωτική Έκθεση

bb

Σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα πραγματοποιούνται οι επαφές του Δήμου Ναυπακτίας στο πλαίσιο της 18ης  Πανηπειρωτικής Εκθέσεως που λαμβάνει χώρα στα Γιάννενα, εν όψει της 2ης Διεθνούς Εκθέσεως για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό “Nostos”.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ναυπακτίας κος. Γιάννης Σύψας πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που δηλώνουν ήδη το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στη “Nostos” Expo που διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος ο Δήμος Ναυπακτίας από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017.

Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας σημειώνει πως «το θετικό ξεκίνημα της “Nostos” το 2016 μας έχει δώσει την κατάλληλη ώθηση για τη συνέχιση του σημαντικού αυτού εγχειρήματος του Δήμου μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους οποίους αυτές τις ημέρες ερχόμαστε σε επαφή. Ευελπιστούμε ότι χρόνο με το χρόνο η “Nostos” θα αναπτύσσεται αριθμητικά, αλλά και κυρίως ποιοτικά ολοένα και περισσότερο ώστε να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως το σημαντικότερο ραντεβού για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό. Θέτουμε τον πήχη ψηλά, αλλά θεωρούμε ως Δήμος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιφερειάρχης Ηπείρου Αντώνης Καχριμάνης, Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου, Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου, Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας, Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...