Ιδρυτική Συνέλευση των Παλαιμάχων Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ και δημιουργία ενός νέου συλλόγου.

Πραγματοποίηθηκε την Δευτέρα 29 Ιούνη η ιστορική συνάντηση – Ιδρυτική Συνέλευση των Παλαιμάχων Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ. Η συμμετοχή των παλαιμάχων ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ το αισιόδοξο μήνυμα ήταν η παρουσία αρκετών νεαρών φερέλπιδων αθλητών που κατοικούν μόνιμα στα χωριά της Χάλκειας. Η δίψα όλων για το νέο εγχείρημα ήταν πασιφανής. Ελπίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για τον αθλητισμό στην περιοχή. Την ιστορία την γράφουν οι νικητές και όλοι όσοι αγωνισθήκαμε στην ένδοξη ομάδα του Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ ή όσοι θα συμμετέχουν στην νέα σελίδα της ιστορίας μας θεωρούνται νικητές.

Ήδη τα μέλη που υπέγραψαν την Ιδρυτική Πράξη ξεπέρασαν τα σαράντα κατά το πρώτο εικοσιτετράωρο, ενώ τα τηλεφωνήματα παλιών αθλητών που επιθυμούν να υπογράψουν και να συμμετέχουν αυξάνονται γεωμετρικά. Η ευθύνη όλων μας είναι να πάμε τον τόπο μόνον μπροστά και με την έμπρακτη συμμετοχή αυτό θα είναι εφικτό. Η Προσωρινή Διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε από την Ιδρυτική Γενική Συνέλευση ξεκίνησε από το επόμενο λεπτό τις διαδικασίες αναγνώρισης του Συλλόγου και καλεί όλους να σταθούν στο πλευρό της ευχαριστώντας παράλληλα ξεχωριστά τον κάθε ένα που συμμετείχε ή αυτούς που εκδηλώνουν την επιθυμία να συμμετέχουν. Όλοι μαζί Πάμε Δυνατά. Πάμε να συνεχίσουμε την Ιστορία μας.Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή παραθέτει την Ιδρυτική Πράξη παρακάτω.ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥΣήμερα, 29/06/2020, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 19.30 στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας Αιτωλοακαρνανίας ( Τ.Κ. Γαβρολίμνης) oι υπογράφοντες, όλοι ενήλικοι Έλληνες πολίτες μη στερούμενοι των πολιτικών δικαιωμάτων τους, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Χάλκειας με σκοπό την ίδρυση σωματείου και αφού έχουν τα νόμιμα προσόντα και πληρούν τις νόμιμες προϋπoθέσεις που ορίζει ο Αστικός Κώδικας και ο ν.2725/1999, ομόφωνα αποφάσισαν τα εξής:

Ιδρύουν Αστικό Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α.Σ.ΠΡΠΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΚΕΙΑΣ».Ψηφίζουν και εγκρίνουν ομόφωνα το καταστατικό που φέρει σημερινή ημεροχρονολογία και αποτελείται από τριάντα (30) άρθρα, το οποίο υπέγραψαν σύμφωνα με το άρθρο 79 του ΑΚ.Εκλέγουν παμψηφεί πενταμελή προσωρινή διοικούσα επιτροπή, στην οποία αναθέτουν να προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για τη νομιμοποίηση του σωματείου και να συγκαλέσει την Α΄ τακτική Γενική Συνέλευση των μελών αμέσως μετά την απόκτηση νομικής προσωπικότητας, για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το καταστατικό. Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής είναι τα ακόλουθα:

1.ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

2.ΖΕΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

3.ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4.ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5.ΖΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αναπληρωματικός ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Η συστατική αυτή πράξη συντάχθηκε και υπογράφτηκε από όλα τα ιδρυτικά μέλη:Χάλκεια , 29/06/2020ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Δελτίο τύπου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...