Ιππικός Σύλλογος: Προετοιμασιών….. συνέχεια.

Τα άλογα του ιππικού που θα παρελάσουν το απόγευμα της Παρασκευής 7/10/2011 στις εκδηλώσεις για την ναυμαχία της Ναυπάκτου κάνοντας την τελική πρόβα, βρέθηκαν  στο δημαρχείο Ευπαλίου. Ο κ. Καπετζώνης που δούλευε ως αργά το απόγευμα και μας είδε να περνάμε σε σχηματισμούς στο δρόμο προς το Ευπάλιο,  άνοιξε το παράθυρο του γραφείου του και μας προσκάλεσε να μας δει από κοντά.

 

 

Ευχήθηκε καλή επιτυχία όσον αφορά  στην συμμετοχή του ιππικού συλλόγου αλλά και για την επιτυχία του συνόλου των εκδηλώσεως του γείτονα  δήμου Ναυπακτίας.  Μας επαίνεσε για την διαρκή και προ πάντων εθελοντική παρουσία του ιππικού σε εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή και συμπλήρωσε οτι θα μας θαυμάσει με τις στολές και τους σχηματισμούς μας στις εκδηλώσεις.

Τα μέλη του ιππικού που θα παρελάσουν είναι ιδιαιτέρα χαρούμενα γιατί για πρώτη φορά από όσον γνωρίζουμε, θα υπάρχουν άλογα στις εκδηλώσεις για την Ναυμαχία  και αυτά θα είναι του ιππικού συλλόγου.  Επίσης ιδιαίτερα συγκινημένα είναι  όλα τα μέλη του συλλόγου μας που την συμμετοχή μας την εμπλούτισε με στολές ιπποτών ο σύλλογος ξενοδόχων Ναυπακτίας στέλνοντας από κοινού ξεκάθαρο  μήνυμα,  ότι όλοι μαζί αξίζει να προσπαθήσουμε και είναι βέβαιο ότι μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερα  και πιο ωφέλημα πράγματα για την Ναυπακτία.  

nafpaktiahorses.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...