Ισοπαλία με Λαμία και μπελάδες για Κέρκυρα

Σε ένα συναρπαστικό ματς, η Κέρκυρα έδειξε… επηρεασμένη από την υπερπροσπάθεια με τον Ολυμπιακό, έμεινε στο 2-2 με την μαχητική Λαμία και πλέον… τρέχει και δεν φτάνει για πρόκριση στο Κύπελλο.

Η Κέρκυρα ήθελε τη νίκη απέναντι στη Λαμία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ. Μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι οι Φαίακες και είχαν την πρώτη κα-+ή στιγμή στο 3′, όταν από το σουτ του Τουράμ, ο Τσενάμο παραχώρησε κόρνερ.

Το 1-0 για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έγινε στο 12′. Ο Τουράμ πέρασε κάθετη πάσα στον Κόντο, αυτός βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Λαμίας, πλασάροντας εύστοχα.

Η απάντηση ήταν άμεση από τους Φθιώτες, όταν στο 17′ ο Βάντερσον με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αραμπατζή και ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έκανε την ανατροπή στο 43′ (1-2).  Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπλάζιτς ο Αραμπατζής έκανε ασταθή απόκρουση, η μπάλα χτύπησε στον Αντιλέχου και ο Όμο με προβολή από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Γρηγορίου έκανε πιο επιθετικό το σχήμα του, ρίχνοντας στο ματς τον Γεωργακόπουλο αντί του Ανδρεόπουλου. Τελικά το 2-2 έγινε στο 55′. Ο Γκόμεζ έβγαλε τη σέντρα, ο Γεωργακόπουλος έκανε την κεφαλιά, ο Τσενάμο με απόκρουση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά αυτή χτύπησε στο κεφάλι του και μετά πήγε στα δίχτυα.

Η Λαμία έφτασε κοντά στο να πάρει και πάλι προβάδισμα, όταν στο 60′ ο Καραγιάννης έκανε το πλασέ, με τον Αραμπατζή να σώζει την εστία του. Στο 76′ οι Φαίακες έμειναν με δέκα παίκτες. Ο Ζορμπάς έκανε φάουλ στον Αναστασιάδη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 86′ η Λαμία έφτασε μια… ανάσα το 2-3, αφού ο Βάντερσον σούταρε άουτ σε τετ α τετ.

Η Λαμία μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα από την Ένωση. Αυτό θα γίνει αν η Αναγέννηση Καρδίτσας νικήσει την Κέρκυρα ή αν οι Φαίακες νικήσουν και στο φινάλε των ομίλων έχουν χειρότερη επίθεση. Αυτή τη στιγμή η Λαμία έχει ενεργητικό τρία τέρματα και η Φαίακες δύο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Ζαραδούκας (59′ Επστάιν), Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Ανδρεόπουλος (46′ Γεωργακόπουλος), Σιόντης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Τουράμ (67′ Σπίνουλας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Κοτσώνης (59′ Βαλιός), Αναστασιάδης, Όμο, Καραγιάννης, Αυγενικού (56′ Αυγενικού), Μπλάζιτς (67′ Γιόνε Πίντο), Ντουρμισάι, Βάντερσον.

Η βαθμολογία

6ος όμιλος

1. ΑΕΚ 4 (6-2)

2. Λαμία 4 (3-2)

3. Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2-3)

4. Κέρκυρα 1 (2-6)

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...