Ιστορική «σφαλιάρα» του Παναιτωλικού στην ΑΕΚ!

Ιστορική «σφαλιάρα» του Παναιτωλικού στην ΑΕΚ!

Η «χρυσή» αλλαγή, Καρέλης και ο… τραυματίας Μεντόσα τέζαραν την ΑΕΚ και ο Παναιτωλικός πήρε το πρώτο διπλό (1-2) -και μάλιστα με ανατροπή- στην ιστορία του κόντρα στην «Ένωση»!

Τρομερός Παναιτωλικός, τέζαρε την ΑΕΚ και έγραψε ιστορία! Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-1 στον ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1, παίρνοντας το πρώτο τους «διπλό» στην ιστορία τους κόντρα στην «Ένωση», την οποία υποχρέωσαν στη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της (μετά το ματς με τον ΟΦΗ).

Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Ανασταστίου -που πέτυχε την πρώτη του νίκη απέναντι στην ΑΕΚ- το κατάφερε με ανατροπή! Ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ στο 44′, με τον Καρέλη να μπαίνει αλλαγή και να ισοφαρίζει στο 78′ και τον Μεντόσα να γράφει με τρομερή σουτάρα το 1-2 στο 84′. Δοκάρι στο 48′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τζαβέλλα για την ΑΕΚ, η οποία για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το προβάδισμα που πήρε.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον Μάνταλο στην αρχή της φάσης του 1-1, για κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα πάνω στον Άμραμπατ πριν την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, αλλά και για πέναλτι σε χέρι του Λούι στο 86′.

Παρέμεινε στην 3η θέση (33β.) η «Ένωση», στο -1 από τον 2ο ΠΑΟΚ και στο -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (που έχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), με τον Παναιτωλικό να ανεβαίνει στην 9η θέση με 18 βαθμούς, πιάνοντας τον Βόλο.

Στο… μυαλό των κόουτς:

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης. Οι Τσιντώτας και Σβάρνας παρέμειναν στην εστία και στο δεξί άκρο της άμυνας, αντίστοιχα. Στο άλλο άκρο ήταν ο Μοχαμάντι, με τον Βράνιες να επιστρέφει δίπλα στον Τζαβέλλα. Το δίδυμο των χαφ συνέθεταν οι Σιμόες και Λε Ταλέκ, με τον Μάνταλο να κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Στο δεξί «φτερό» βρισκόταν ο Άμραμπατ, στο αριστερό ο Γκαρσία, με τον Τσούμπερ να παραμένει στον πάγκο. Στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Ανσαριφάρντ.

Να σημειωθεί ότι οι Στάνκοβιτς και Μισελέν δεν βρίσκονταν καν στην 20άδα, με τους Χατζηεμμανουήλ και Ρότα να είναι στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, η «Ένωση» δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Αραούχο, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο.

sport-fmΜανώλης Μουσουράκης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...