Ισόπαλο το Τρίκορφο με την Γουριά…

Οι παίκτες της Α.Ε. Τρικόρφου μπήκαν αγχωμένοι στον αγώνα κάνοντας σοβαρά λάθη στο κέντρο και στην άμυνα. Το αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Τρικόρφου έδειξε αδυναμίες που πρέπει να βελτιωθούν για την συνέχεια  του πρωταθλήματος,όμως ο εξαιρετικός και δυο φορές σκόρερ της Α.Ε. Τρικόρφου Πετράκης δεν επέτρεψε να αρχίσει η χρονιά με ήττα μάλιστα η ισοφάριση ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:

Α.Ε.Τρικόρφου- Εθνικός Γουριάς 2-2

(8΄) Εκτέλεση φάουλ από τον Πετράκη που σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας και στην επιστροφή απ’ ευθείας σουτ του Γιώργου Κυρίτση     στην δεξιά πλευρά της εστίας που αποκρούστηκε εκπληκτικά από τον τερματοφύλακα.

(11′) Εκτέλεση έμμεσου φάουλ μέσα στην περιοχή από τον Θέμη Δεδότση στον Γιώργο Πετράκη, δυνατό σουτ του τελευταίου και 1-0.

(15′) Εκτέλεση κόρνερ από τον Παστρωμά, σούτ του Φραγγούλη και εξ επαφής απόκρουση του τερματοφύλακα Λεωνίδα Κούστα.

(27′) Σουτ μέσα από την περιοχή του Παχή και πάλι  εξ επαφής απόκρουση του τερματοφύλακα Λεωνίδα Κούστα.

(40΄) Εκτέλεση φάουλ από τον Καλύβα στον Τριφιάτη, ο οποίος επιχείρησε διαγώνιο σουτ το οποίο κατέληξε ξυστά άουτ.

(42΄) Λάθος του Κώστα Γιαβρούτα στο κέντρο του γηπέδου είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει η μπάλα στον Καπώνη, ο οποίος σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, να αποκρούσει δύσκολα  ο τερματοφύλακας Λεωνίδας Κούστας και ύστερα από αδράνεια της άμυνας να καταλήξει η μπάλα στον στον Φραγγούλη, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1.

(49΄) Μακρινή σέντρα-σουτ του Γιώργου Κάκκου αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Ζέρβας.

(57΄) Σέντρα από αριστερά του Φούντα και κεφαλιά από πολύ καλή θέση του Φραγγούλη στέλνει την μπάλα άουτ.

(64΄) Ο Φούντας αφού δέχθηκε σε θέση έξω αριστερά μακρινή μπαλιά από την άμυνα ανενόχλητος επιχείρησε από πλάγια τεχνικό διαγώνιο σουτ στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας Κούστας και 1-2).

(71΄) Εκτέλεση φάουλ Από τον Γιάννη Φλέγγα βρίσκει τον Χρήστο Φλέγγα σε θέση φορ, οποίος γύρισε με κεφαλιά τη μπάλα στον Γιώργο Πετράκη το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.

(73΄) Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πετράκη έξω από την περιοχή και η μπάλα αφού έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι καρφώθηκε στο γάμα της εστίας και 2-2.

(83΄) Ανατροπή του Γιώργου Πετράκη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Λύτρας που ήταν κοντά στη φάση διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο διαιτητής Λύτρας με επόπτες τους Δημαρά και Πρεμέτη.

Κιτρίνησε τους Γ. Θανασιό, Κ. Γιαβρούτα, Ν. Αναγνωστόπουλο, Ζέρβα, Καλύβα και Καπώνη και απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Τριφιάτη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ

Κούστας Λ., Τριώτης Β. (69΄Φλέγγας Χ.), Κάκκος Γ., Μυλωνάς Χ., Θανασιός

Γ., Γιαβρούτας Κ., Κυρίτσης Γ. (59΄ Φλέγγας Γ.), Αναγνωστόπουλος Ν., Δεδότσης Θ., Πετράκης Γ., Μυτιλήνης Κ. (65΄Φλέγγας Ι.).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ

Ζέρβας, Τριφιάτης,Τσιρώνης, Αλεξόπουλος, Τσιγάρας, Καλύβας, Φραγγούλης, Καπώνης, Παχής, Παστρωμάς, Φούντας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...