Ιτέα:Να ανοίξει άμεσα το βρεφικό τμήμα του βρεφονηπιακού σταθμού- Συλλογή υπογραφών από τους γονείς.

bb

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΙΤΕΑΣ

Φίλες και φίλοι,

Είμαστε όλοι γονείς βρεφών και μικρών παιδιών έως 2,5 ετών που αδυνατούμε να καλύψουμε μια βασική ανάγκη που θα έπρεπε να είναι δεδομένη για κάθε παιδί: να στείλουμε τα παιδιά μας στο βρεφικό σταθμό!

Στην πόλη μας δεν έχει ανοίξει ακόμα το αντίστοιχο τμήμα, παρά τις όποιες υποσχέσεις και παρότι, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η υποδομή υπάρχει, αλλά δεν προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορούμε να έχουμε υπεύθυνη και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά μας, για την ψυχο-κοινωνική τους εξέλιξη. Φυσικά στην προσπάθειά μας να εργαστούμε για να τα ζήσουμε, αντιμετωπίζουμε τεράστια δυσκολία, αφού ψάχνουμε να βρούμε ποιος θα μας τα φυλάξει για να πάμε για δουλειά, είτε με τεράστιο κόστος δυσανάλογο του εισοδήματός μας καταφεύγουμε σε νταντάδες, είτε παρατάμε τις δουλειές μας με αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες στο οικογενειακό εισόδημα, ιδιαίτερα σε μια τέτοια περίοδο με μεγάλη ακρίβεια, είτε τα παίρνουμε μαζί μας στη δουλειά, είτε κάποιοι από εμάς πηγαινοερχόμαστε στην Άμφισσα καθημερινά που υπάρχει βρεφικό τμήμα.

Καλούμε το Δήμο και όποιον άλλο αρμόδιο να πάρουνε θέση, να βάλουνε σε προτεραιότητα τις ανάγκες των οικογενειών μας και να βρούνε άμεσα λύση ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια.

Μάιος 2022

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...