«Ιταλικό ενδιαφέρον για Βέρντε»

«Ιταλικό ενδιαφέρον για Βέρντε»
«Ιταλικό ενδιαφέρον για Βέρντε»


26/05/2020 – 12:15

H Φροζιζόνε περιμένει και ελπίζει να ανέβει στη Serie Α από τη νέα σεζόν. Προς το παρόν αγωνίζεται στη Serie B και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47 πόντους, ελπίζοντας να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα και να «σφραγίσει» την άνοδό της.

Μάλιστα, η ομάδα την οποία προπονεί ο Αλεσάντρο Νέστα, έχει σκοπό, εφόσον φυσικά αγωνιστεί πάλι στη Serie A να ενισχυθεί σημαντικά, έχοντας στο μεταγραφικό στόχαστρο και τον Ντανιέλε Βέρντε.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «seriebnews.com» αναφέρει πως «η Φροζιζόνε ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Serie A. Αν τα καταφέρει, θα μπορούσε να έχει μία ευπρόσδεκτη επιστροφή η ομάδα: τον Ντανιέλε Βέρντε».

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί για κάποιους μήνες τη σεζόν 2015-16 στη Φροζιζόνε, όταν ήταν τότε 20 ετών. Πλέον, οι Ιταλοί γράφουν πως «χρόνια μετά ο Βέρντε έχει γεμίσει εμπειρίες. Τώρα είναι στην Ελλάδα και μπορεί να επιστρέψει πιο ώριμος από ποτέ στην Ιταλία.

Η Φροζιζόνε θα μπορούσε να είναι μία καλή στάση για να επιστρέψει. Η υπόθεση, ωστόσο, δεν είναι απλή, αλλά η στάση του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στο Καμπιονάτο, μπορεί να παίξει ρόλο». Θυμίζουμε, πάντως, ο Βέρντε έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2022.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...