Στο σημείο μηδέν στην Καλλιθέα όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου δύο χρόνια βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να διηγηθεί ξανά με την έναρξη των «Πρωταγωνιστών», η εκπομπή των οποίων (28/4) ήταν αφιερωμένη σε εκείνη, τη δραματική της ιστορία. «Ένιωσα αυτή τη βαριά μυρωδιά», «Δεν θα άλλαζε κάτι μια συγγνώμη στο δικαστήριο» είπε μεταξύ άλλων για την ημέρα που άλλαξε η ζωή της.

Στη συνέχεια η κάμερα της εκπομπής μπήκε στα άδυτα του Θριασίου προτού το 10ο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, λίγο πριν η 36χρονη αποκαλύψει το πρόσωπό της σήμερα, εξομολογηθεί τις σκέψεις αυτοκτονίας που έκανε, αλλά και την πρώτη φορά που αντιμετώπισε την όψη της.

Ακολούθως, στην εκπομπή προβλήθηκαν οι εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ, υδρομασάζ, στις οποίες υποβάλλεται η Ιωάννα για να εξομαλυνθούν τα τραύματά της.

Μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογήθηκε πόσο δύσκολο ήταν να αποδεχτεί τον εαυτό της και κατ’ επέκταση να αποδεχτεί και τα βλέμματα των άλλων.

Μάλιστα τον πρώτο καιρό όπως είπε δεν άγγιζε καν τον εαυτό της και η μητέρα της είχε αναλάβει να της βάζει τις θεραπευτικές κρέμες.

Όπως είπε έκανε τουλάχιστον έναν χρόνο να αφήσει άνθρωπο να την πλησιάσει ακόμα και τις φίλες της.

«Δεν ένιωθα άνθρωπος, ότι δεν έχω καν ανθρώπινη μορφή οπότε ήταν πολύ μακριά να σκεφτώ τον εαυτό μου ερωτικά με κάποιον. Πόσο να πλησιάσεις κάποιον όταν σκέφτεσαι ότι η εικόνα σου μπορεί να τον απωθεί;» είπε χαρακτηριστικά για τους άντρες.

Έχω ανακτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα. Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Για μένα η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εξωτερική εικόνα. Έχει να κάνει με το πώς νιώθω, με την αγάπη που παίρνω».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Η Ιωάννα με το δικό της φυσικό μαλλί, χωρίς τη μάσκα και με μακιγιάζ τον συνάντησε σε μία παραλία και του μίλησε για τη ζωή από δω και πέρα.

«Φτάνει η στιγμή που θα κυκλοφορείς χωρίς μάσκα;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν μπορώ πάντα να κυκλοφορώ χωρίς μάσκα, θα πρέπει να τη φοράω για θεραπευτικούς λόγους. Πλέον κάποιες στιγμές θα ξεκλέβω. Δεν έχω εξοικειωθεί 100% με την εμφάνισή μου, είμαι σε μεταβατικό στάδιο. Πιο πολύ έχει να κάνει με την αποδοχή του άλλου που με κάνει να νιώθω καλά».

Η Ιωάννα εξέφρασε την επιθυμία να ξαναγίνει ξανθιά παρότι ο παρουσιαστής την ενθάρρυνε να μείνει καστανή.

«Το επόμενο χειρουργείο θα γίνει σε μερικούς μήνες και κάπως έτσι θα πηγαίνω, όλα έχουν να κάνουν με τη βελτιστοποίηση της εικόνας. Δεν είναι μόνο αισθητικό το θέμα είναι και λειτουργικό».

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...