Ι. Βαρδακαστάνης για κοιν. μέρισμα: “Δεν θα έπρεπε να υπάρχει το όριο ηλικίας”

Ι. Βαρδακαστάνης για κοιν. μέρισμα: “Δεν θα έπρεπε να υπάρχει το όριο ηλικίας”

Ι. Βαρδακαστάνης για κοιν. μέρισμα:


06/12/2019 – 14:48

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Ιωάννης Βαρδακαστάνης εξέφρασε τη διαφωνία του για τον ηλικιακό περιορισμό στους δικαιούχους ΑΜΕΑ για το κοινωνικό μέρισμα.

Η Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία είναι σαφώς αντίθετη ως προς τον ηλικιακό περιορισμό των δικαιούχων ΑΜΕΑ για το κοινωνικό μέρισμα.

Όπως τόνισε στο News24/7 ο πρόεδρός της Ιωάννης Βαρδακαστάνης, η πολιτική, ως προς αυτό, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι περιοριστική και να αφορούν άτομα μέχρι 24 ετών.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ δήλωσε ότι: «Το μέτρο γενικά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει το όριο ηλικίας. Είχαμε, άλλωστε, στείλει επιστολή στον Υπουργό από την προηγούμενη εβδομάδα και τον είχαμε ενημερώσει για τις απόψεις μας» συμπλήρωσε σχετικά.

«Σωστά αφορά τα άτομα με αναπηρία μεγαλύτερη του 67% αλλά το ηλικιακό όριο περιορίζει πολύ. Εννοείται ότι θα βγάλουμε εκ νέου ανακοίνωση για να εκφράσουμε την άποψή μας. Δεν πτοούμαστε, έχουμε να δώσουμε λογαριασμό μονάχα στον κόσμο μας που μας εμπιστεύεται» κατέληξε.

Προσώρας, δεν υπάρχει πάντως σκέψη για κινητοποιήσεις ή για άλλη πιο δυναμική μορφή αντίδρασης. Περισσότερα αναμένονται μετά την επιστροφή του κ. Βαρδακαστάνη από το εξωτερικό.
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...