Κάλεσμα σε δράση αλληλεγγύης: «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή»

Κάλεσμα σε δράση αλληλεγγύης: «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή»
Κάλεσμα σε δράση αλληλεγγύης: «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή»


19/01/2020 – 12:58

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) με τη δράση «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή», στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης για όσους συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ή δεν έχουν στέγη.

 Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eco-Fest 2020 που ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη. Κάθε πολίτης μπορεί να επισκέπτεται το περίπτερο του ΚΥΑΔΑ και να αφήνει στο ειδικό περίπτερο και στους πάγκους που έχουν τοποθετηθεί, μπουφάν (ενηλίκων και παιδικά), που δεν τα χρησιμοποιεί, ώστε να τα χαρίσει σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα μπουφάν αυτά στη συνέχεια θα συλλέγονται και θα διατίθενται είτε σε άπορες οικογένειες είτε σε άστεγους, ειδικότερα μάλιστα αυτή την περίοδο που οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, Γρηγόρη Λέων, πρόκειται για μία πρωτοβουλία των διοργανωτών του Eco- Fest 2020 στην οποία ανταποκρίθηκε το ΚΥΑΔΑ και η ανταπόκριση από την πρώτη μέρα ήταν αρκετά μεγάλη.

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...