Κάνε τον σύντροφό σου να σε δει σοβαρά!

Κάνε τον σύντροφό σου να σε δει σοβαρά!
Είναι αλήθεια στις μέρες μας, οι σχέσεις είναι πραγματικά δύσκολες. Λόγω της μεγάλης της ανάγκης για συντροφικότητα, οι γυναίκες κυρίως κάνουν βεβιασμένες κινήσεις και κάνει λάθη.

Ηρθε όμως η ώρα να μάθεις τον τρόπο να μην ξανακάνεις λάθος! Δείτε παρακάτω κάποιες αρκετά χρήσιμες συμβουλές, ώστε να τον κάνεις να σε δει και πιο σοβαρά.

1. Όχι ναι σε όλα: Αυτός είναι ο πρώτος και απαράβατος κανόνας! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε το σκυλάκι του να είσαι ούτε να συμφωνείς μαζί του σε όλα!

2. Δεν είσαι και η ιέρεια του sex: Ποιος άντρας ερωτεύτηκε μία γυναίκα και την παντρεύτηκε μόνο και μόνο επειδή το sex που έκαναν κορυφαίο και…επαγγελματκό; Οπότε χαλαρώστε, και αν δεν είστε η απόλυτη θεά του sex δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Πιστέψτε μας ότι θεωρεί άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά απ” ότι το sex.

3. Άσε το μέλλον για το… μέλλον: Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε συνήθως εμείς οι γυναίκες είναι ότι με το που γνωρίσουμε κάποιον, κάνουμε αυτομάτως σχέδια για το μέλλον, για παράδειγμα γάμος παιδιά κτλ κτλ. Αν λοιπόν από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας, εσείς αρχίζετε να κανονίζετε 3ήμερα, διακοπές και οικογενειακές συγκεντρώσεις, όσο κι αν σας ποθεί θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια γιατί πολύ απλά θα νιώσει ότι τον πνίγετε και θα πανικοβληθεί. Το μυστικό είναι να είστε ο εαυτός σας, να δείξετε μέχρι ενός σημείου τις προθέσεις και τα θέλω σας.

4. Να είσαι υπέρλαμπρη:  Σε καμία περίπτωση λοιπόν μην παρατήσετε τον εαυτό σας, όχι μόνο για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του, αλλά για να έχετε και κάποιες εναλλακτικές όταν σας παρατήσει, που ελπίζουμε να μη γίνει! Το ίδιο είναι νομίζετε, να κυκλοφορείτε και να βλέπει τα αρσενικά τριγύρω να σας θαυμάζουν και το ίδιο να συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα που κυκλοφορεί αρέσει μόνο σε εκείνον, που και αυτό το λέμε με επιφύλαξη. Λίγη ζήλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

5. Έχε τα δικά σου χρήματα: Δεν υπάρχει λόγος ούτε να του ζητάτε πράγματα ούτε και να περιμένετε να κερνάει συνέχεια, γιατί έτσι καταντάτε και κουραστική! Δείξτε του ότι είστε οικονομικά αναξάρτητη, και ακόμα και οικονομικά προβλήματα να αντιμετωπίζετε, δεν υπάρχει λόγος να τα συζητάτε, γιατί πολύ απλά θα φανείτε μίζερη.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...