Κάντε τη μπύρα σύμμαχο ομορφιάς!

Κάντε τη μπύρα σύμμαχο ομορφιάς!
Η γνωστή και αγαπημένα μας μπύρα, εκτός από ένα δροσιστικό ποτό, είναι και μια πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων που αποδεικνύονται ιδιαίτερα ωφέλιμα στην κοσμετολογική φροντίδα των μαλλιών και της επιδερμίδας.
Συγκεκριμένα, περιέχει κάλιο, ασβέστιο, φώσφορος, μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε το αγαπημένο σας ποτό στον καλύτερο σύμμαχο ομορφιά με 3 εύκολες συνταγές.

Μάσκα προσώπου κατά της γήρανσης

Σε ένα μπολ ανακατεύετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι με 1 κουταλιά της σούπας σταρένιο αλεύρι και 1 κουταλιά μπύρα. Απλώνετε το μίγμα σε καθαρό πρόσωπο, το αφήνετε να δράσει για 20 λεπτά και μετά το αφαιρείτε με μια πετσέτα, την οποία έχετε προηγουμένως βρέξει με δροσερό νερό.

Σπρέι φορμαρίσματος για λάμψη και κράτημα

Κόβετε ένα Λεμόνι σε μικρούς κύβους (μαζί με τη φλούδα του) και τους βράζετε σε 2 κούπες νερό, μέχρι να εξατμιστεί η μισή ποσότητα του υγρού. Προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας μπύρα και αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά. Μόλις το υγρό κρυώσει το στραγγίζετε και το αδειάζετε σε ένα πλαστικό μπουκάλι με πώμα ψεκασμού.

Τονωτική λοσιόν για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ανακατεύετε μισή κούπα μπύρα με μισή κούπα ζεστό νερό. Βρέχετε με αυτό το μίγμα τα μαλλιά σας και το αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά. Έπειτα ξεβγάζετε με άφθονο χλιαρό νερό, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε σαμπουάν. Η μπύρα αφαιρεί από τις ρίζες των μαλλιών τα υπολείμματα του σαμπουάν, του μαλακτικού και των προϊόντων styling, με αποτέλεσμα να διώχνει τη θαμπάδα και να δίνει ζωή στην τρίχα.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...