Ένα πρωτοποριακό σχέδιο για… Water Volley ετοιμάζουν πυρετωδώς οι ιθύνοντες της Ομόνοιας Ναυπάκτου που μόνο στο άκουσμα του έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό των φίλων του αθλήματος και όχι μόνο.

Η «Match» θέλοντας να μάθει περισσότερα για το συγκεκριμένο εγχείρημα απευθύνθηκε στον προπονητή του συλλόγου που έχει αναλάβει το project, Κωνσταντίνο Τσακανίκα ο οποίος και μας έδωσε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες αλλά και τις επόμενες κινήσεις, με την πεποίθηση πως προσεχώς θα έχουμε ακόμα περισσότερα στοιχεία να σας παρουσιάσουμε.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Έχουμε ένα πλωτό γήπεδο με φιλέ, με ειδικές προδιαγραφές για Water Volley το οποίο μέχρι σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπορούσαμε να το βάλουμε μέσα στο νερό να το δοκιμάσουμε παρόλο που το φουσκώσαμε, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες αν όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Όταν με το καλό οι δοκιμές ολοκληρωθούν και είμαστε σίγουροι πως δουλεύει (και βολεύει) αγωνιστικά τότε θα οργανώσουμε κάποια εκδήλωση παρουσίασης και βέβαια μετέπειτα τουρνουά.

Στόχος μας είναι στη μια παραλία της Ναυπάκτου που είναι ρηχά τα νερά να το εγκαταστήσουμε εκεί ώστε να γίνουν αθλοπαιδιές εντός θαλάσσης τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Στη συζήτηση που έχουμε κάνει με τους ιδιοκτήτες του χώρου, στόχος μας είναι να κάνουμε μια ανοιχτή πρόσκληση για τουρνουά, όπου δεν θα χρειάζεται κάποιος να είναι σε ομάδα ή να έχει απαραίτητα σχέση με το βόλεϊ για να συμμετέχει. Θα μπορούν άπαντες να δηλώσουν συμμετοχή και εμείς με τη σειρά μας θα χωρίσουμε τις διοργανώσεις ηλικιακά και με βάση το φύλο.

Η Ομόνοια έχει παράδοση τα τελευταία 15 χρόνια να διοργανώνει διάφορα αθλητικά project, μεταξύ άλλων, 14 τουρνουά Ανδρών-Γυναικών, 12 τουρνουά μεικτών ομάδων, 10 τουρνουά 3Χ3, 4-5 beach tennis, 3 on 3 στη σάλα, το Πανελλήνιο Παλαιμάχων βόλεϊ, όπως θα κάναμε και φέτος διεθνές τουρνουά κορασίδων με ομάδες από το εξωτερικό όπου δυστυχώς αναβλήθηκε ελέω κορωνοϊού.

Προς αυτό το πλαίσιο θέλουμε να διοργανώσουμε και το Water Volley. Εμείς για να μην μείνουμε καθόλου ανενεργοί σαν σύλλογος, εκτός από το Water, αρχές, τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο θα διοργανώσουμε και τουρνουά Beach Volley, και μετά ακολουθεί η προετοιμασία μας».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...