Κίνα: Χτίζουν νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες για τον κοροναϊό (Φωτο & Βιντεο)

Κίνα: Χτίζουν νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες για τον κοροναϊό (Φωτο & Βιντεο)
Κίνα: Χτίζουν νοσοκομείο μέσα σε 10 μέρες για τον κοροναϊό (Φωτο & Βιντεο)


24/01/2020 – 18:47

Τα υπάρχοντα νοσοκομεία δεν επαρκούν για τους ασθενείς που συρρέουν προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα συνεργεία στην πόλη Ουχάν της Κίνας προκειμένου να έχουν χτίσει ένα ολόκληρο νοσοκομείο μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου με στόχο να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες που έχουν προκύψει για την αντιμετώπιση του φονικού κοροναϊού.

Το κτήριο που θα είναι προκάτ, κατασκευάζεται γύρω από ένα παραθεριστικό συγκρότημα το οποίο προοριζόταν για τους εργάτες της περιοχής και βρίσκεται στα περίχωρα της Ουχάν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua, θα διαθέτει 1.000 κλίνες και θα εκτείνεται σε 25.000 τετραγωνικά μέτρα. Στο σημείο εργάζονται πυρετωδώς 35 εκσκαφείς και δέκα μπουλντόζες, με την είδηση να έχει κάνει τον γύρου του κόσμου.

ισησβ

Κινέζοι αξιωματούχοι εξηγούν ότι η ανέγερση θα γίνει βάσει του μοντέλου κατασκευής του νοσοκομείου Xiaotangshan, που χτίστηκε στο Πεκίνο για την αντιμετώπιση κρουσμάτων της επιδημίας του Σοβαρού Οξέος Αναπνευστικού Συνδρόμου (SARS) το 2003, που είχε εξαπλωθεί στην κινεζική ενδοχώρα το 2003.

Το νοσοκομείο εκείνο είχε χτιστεί τότε σε επτά ημέρες και υποδέχθηκε μέσα σε δύο μήνες το ένα έβδομο των ασθενών με SARS στην Κίνα, καταγράφοντας ένα θαύμα στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά.

Δείτε το βίντεο εδώ 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...